Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mick Schumacher nedávno představil přítelkyni tátovi a teď… Laila vyráží dech v sexy prádle!

Autor: sm

Rychlá auta a krásné ženy. Dvě věci, kterým muži těžko odolávají. A nejinak tomu je i v případě Micka Schumachera, který má lásku k rychlosti v krvi po svém otci a ženskou krásou je obklopen díky své dánské přítelkyni Laile Hasanovicové. Ta nedávno zapózovala jen ve spodním prádle a fanouškům pořádně spadla brada!

Neproklouzne ani myš! Tak by se dala shrnout obezřetnost, s jakou si rodina Michaela Schumachera počíná, pokud jde o návštěvy slavného závodníka. Tím překvapivější byla nedávná informace o tom, že Mick Schumacher vzal za tatínkem svou krásnou přítelkyni Lailu Hasanovicovou. Jen těžko by si dánská modelka s balkánskými kořeny mohla přát větší důkaz toho, jak moc jí Mickova rodina věří. 

Laila před pár dny fanouškům na sociálních sítích vyrazila dech. Účastnila se totiž módní přehlídky, před kterou se v zákulisí zvěčnila jen ve spodním prádle. Mick příspěvek své přítelkyně hrdě okomentoval dvěma srdíčky a záhy přišla záplava reakcí, ze které je zřejmé, že by si spousta mužů s německým závodníkem hned ráda vyměnila role. 

„Umí se Mick prát?“ tázali se obdivovatelé pohledné slečny, která se pyšní skvělou postavou. „Micku Schumachere, poděkoval jsi dnes tam nahoru za tuto bohyni?“ ptala se v komentářích brazilská influencerka Laís Souzová. Soudě podle toho, že syn slavného závodníka dělá pro svou lásku to, co ještě nikdy pro žádnou jinou nepodnikl, je zřejmé, že si je Mick velmi vědom toho, že vedle sebe má fantastickou partnerku.

Laila se na sociálních sítích pochlubila perfektní postavou
Laila se na sociálních sítích pochlubila perfektní postavou