Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tvrdá rána pro českého reprezentanta Baráka: Jeho šéf Barone (†57) je po smrti!

Autor: OB

Generální ředitel fotbalové Fiorentiny Joe Barone (†57), jehož v neděli postihla srdeční zástava, dnes v nemocnici zemřel. Zprávu oznámili zástupci italského klubu, za který hraje český záložník Antonín Barák (29). Barone by ve středu oslavil 58. narozeniny.

„S hlubokým zármutkem a nesmírným smutkem Fiorentina potvrzuje ztrátu jednoho ze svých představitelů, osobnosti, která ovlivnila nedávnou historii klubu a na kterou nikdy nezapomeneme," uvedla v oficiálním prohlášení Fiorentina, jež se ve čtvrtfinále Konferenční ligy střetne s Plzní.

Ke smrti svého šéfa se vyjádřil také Antonín Barák, který do Fiorentini přestoupil minulý rok. „Děkuji ti za všechno Joe, navždy budeš mít místo v mém srdci," napsal záložník k jejich společné fotografii.

Barone utrpěl srdeční zástavu v neděli odpoledne v týmovém hotelu několik hodin před zápasem Fiorentiny proti Atalantě v Bergamu. Vrtulníkem byl přepraven do Milána, kde byl hospitalizován na kardiologické jednotce intenzivní péče v nemocnici San Raffaele.

Zemřel generální manažer Fiorentiny Joe Barone
Zemřel generální manažer Fiorentiny Joe Barone