Miroslav Horák
21. března 2024 • 11:30

Tygři krvácí. Které hvězdy odejdou a kam? Varianta Klíma Brothers padla

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezonu dotáhli do extraligového čtvrtfinále, kde padli 0:4 na zápasy s pražskou Spartou. Ale do světa se ze stávajícího kádru vydá tolik hráčů, jako kdyby vyhráli titul a konkurenci spláchli na padrť. Klub Bílých Tygrů nyní poznává tu méně příjemnou stránku dobrého zacházení s hráči, u nichž vystopujete zajímavý potenciál. Skauti zámořských i evropských klubů byli pod Ještědem častými hosty a výsledkem jsou poměrně masivní ztráty zajímavého kádru. Co je pro Liberec horší, náhrady zatím nejsou k mání.



Web iSport.cz přináší přehled s výběrem hokejistů, kteří by měli opustit klub a vyrazit do ciziny, popisuje i celkovou situaci v týmu.

Že Jakub Rychlovský, největší kometa extraligové sezony, obdrží zajímavé návrhy z NHL, o tom nikdo nepochybuje. Pokud ve 22 letech vyhrajete korunu pro nejlepšího střelce sezony, navíc rychle zapadnete do národního týmu, není co řešit. Pracovité křídlo je výborným obousměrným hráčem, pro beky strašně těžký oponent, jeho potenciál je obrovský. V šedesáti ligových utkáních napálil 31 gólů, navíc zhusta zásadní. K nim přidal 22 asistencí. V kritických chvílích jeho výkon roste. Má slušnou šanci zahrát si i na mistrovství světa v Praze.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud