Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tenisoví milenci Hantuchová a Forget: On je moje eso!

Autor: as

Konec skrývání, on je ten pravý! Slovenská tenisová kráska Daniela Hantuchová (40) prozradila, že randí se slavným francouzským tenistou Guy Forgetem (59)!

Apríl? Kdepak, s tou novinkou se raději vytasila už poslední březnový den, aby nebylo pochyb. „Miluji tě, lásko! Jsi moje eso!“ napsala roztoužená Danča na sociální sítě a připojila tři jejich společné fotky. Konečně! Přestože hubená Slovenka ani po konci kariéry na svém půvabu nic neztratila, dlouhá léta byla oficiálně singl. „Svatba? Proč ne? Věřím, že jednou toho pravého objevím,“ opakovala.

Teď klovla o 19 let staršího kolegu, který má s bývalou manželkou dva dospělé syny. Jak dlouho jsou vlastně spolu? Žádné detaily. Ví se, že Hantuchová komentuje pro americké televize a coby vášnivá golfistka a lyžařka neustále cestuje po světě, ale soukromí si vždy pečlivě hlídala. Dostane ji snad Forget až k oltáři?

Danča a její vztahy

Dříve byla spojována s hokejistou Gáboríkem, randila s tenisty Lópezem i Bolellim, fotbalistou Sneijderem či golfisty Garcíou a Scottem. Před pěti lety po romantické večeři nocovala u Jágra v jeho pražském bytě!

Daniela Hantuchová (40)

Slovensko

Titulů: 7

Grandslamy nejlépe: semifinále

Fed Cup: 1x triumf

Nejvýše na žebříčku: 5.

Prize money: 244 mil. Kč

Guy Forget (59)

Francie

Titulů: 11

Grandslamy nejlépe: čtvrtfinále

Davis Cup: 2x triumf

Nejvýše na žebříčku: 4.

Prize money: 133 mil. Kč

Jsme zamilovaní! Hantuchová a Forget šli s pravdou ven.
Jsme zamilovaní! Hantuchová a Forget šli s pravdou ven.