Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Brankář Vladař utekl snoubence tři týdny před veselkou: Tajná svatba s milenkou!

Autor: vba

Ženatým mužem měl být už skoro rok. Hokejový gólman z NHL Daniel Vladař (26) do toho ale praštil až teď. Ovšem s úplně jinou ženou!

Brankář Calgary původní veselku plánoval s modelkou Andreou a loni v létě už měl vlastně všechno připraveno – prstýnky na míru, krásné šaty pro nevěstu, pozvánky pro zámořské spoluhráče... Jenže tři týdny před termínem si Vladař najednou všechno rozmyslel! V moravském vinném sklípku totiž potkal dávnou kamarádku Martinu, která mu tam totálně učarovala.

A nevadilo mu ani to, že jako svobodná matka vychovává malého synka. „Dan vykopl snoubenku z domu a hned si tam nastěhoval milenku s dítětem. Lítají spolu po luxusních dovolených, to Andreu hodil přes palubu a ona teď musí bydlet u rodičů,“ řekl tehdy zdroj Blesku, který o nevšední situaci psal jako první.

Ruce jako důkaz

Od té doby neuplynul ani rok a nový pár už stanul před oltářem. Tentokrát totiž gólman za jinou neutekl! „A je to venku. Paní Vladařová,“ oznámil Dan novinku fanouškům na Instagramu, kam přidal také fotografii rukou se snubními prsteny.

Utajenou svatbu stihl Vladař během rozjeté sezony v NHL proto, že se nedávno zranil, musel na operaci kyčle a ročník pro něj předčasně skončil. Kvůli tomu přijde i v květnu o šampionát v Praze, kde mohl být brankářskou jedničkou. Na Martině tak teď je, aby mu pomohla na vysněné domácí mistrovství zapomenout a na romantických líbánkách mu spravit náladu!

Novomanželka už »Vladaří«. Pá pá, dementi!

Teď tady »Vladařím« já! Novomanželka hokejového gólmana má pod palcem už i jeho Instagram. 

Když tam totiž Danovi napsal rýpavý fanoušek komentář, jestli se neženil nějak brzy, iniciativní Martina (už s novým příjmením) mu tam rychle odepsala: „To víš, pravá láska nemá na co čekat!“ A aby už podobné provokace nemusela číst, poslala další uživatele k šípku. „Na takové dementy jsme tady zvědaví... Pá pá!“ vyťukala a Vladař ji okamžitě poslechl a »nevhodné « příspěvky vymazal!

Gólman Calgary zažil během posledního roku pořádný životní veletoč.
Gólman Calgary zažil během posledního roku pořádný životní veletoč.