Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brankář hokejové Sparty Kovář před bojem o titul odtajnil ruskou sexbombu... Porodila mu dceru!

Autor: mib

Před čtvrtfinále hokejové extraligy si čistí hlavu s kočárkem. Sparťanský gólman Jakub Kovář (35) se stal podruhé tátou. Ale kdo je maminka?!

Na Kováře na sklonku loňského roku prasklo, že se mu před třemi lety rozpadlo manželství s dlouholetou láskou Petrou. Mají spolu sedmiletého syna, ale oba už našli štěstí jinde. Ona se mužem svého srdce už pochlubila, on si hlídal novou partnerku z Ruska – nejspíš kvůli reakcím okolí – stejně bedlivě, jako střeží brankoviště Sparty. Netušili to možná ani někteří lidé z klubu…

Až teď v pauze Pražanů před play off při jarní procházce u řeky fanouškům kápl božskou: Tohle je ona, Valerija Safonovová (31)! Blonďatá kráska s pronikavým pohledem bronzovému medailistovi z mistrovství světa (2011 a 2012) porodila už 7. února Amélii. Míry? 330 g, 51 cm.

Jen ve filmech!

Kovář mezitím domov vyzdobil dorůžova balonky, květinami, plyšáky a dalšími romantickými serepetičkami. „Dříve jsem něco takového viděla jen ve filmech, teď všechno patří naší princezně,“ dojímala se šťastná maminka. „Neskutečně vás miluju, díky za přivítání!“

Už když si vezl brankář Sparty svou Rusku s dítětem z porodnice, sexbomba Valerija si při pohledu na dceru uvědomila, že se změní pořádky: „Je vám jasné, kdo bude v domácnosti velet, že?“ »Kovy« bude na jihu Čech v menšině, ale ve výstroji na ledě by rád velel sparťanským spoluhráčům směrem k zisku Masarykova poháru: Ať má ještě jedno »zlatíčko«!

Jakub Kovář se pochlubil ruskou partnerkou
Jakub Kovář se pochlubil ruskou partnerkou