Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Neymar během let v PSG: Na tréninky chodil opilý?!

Autor: OB

Už je to téměř rok, co se fotbalový kouzelník Neymar (32) rozhodl opustit evropské trávníky a podepsal pohádkovou smlouvu se saúdskoarabským týmem Al-Hilal. Začíná se ale zdát, že ve Francii na něj mají trpké vzpomínky. Podle tajného zdroje z klubu se Brazilec choval ke svému okolí dost podivně.

Přes 5 miliard korun! Tolik v roce 2017 zaplatil francouzský tým Paris Saint-Germain za Neymara, který byl tehdy považován za jednoho z nejlepších fotbalistů světa. V Paříži se stal okamžitě hvězdou číslo jedna a byl brán za spasitele, který týmu konečně přinese vysněné vítězství v Lize mistrů.

Tyto predikce se však bohužel nenaplnily, a přestože Brazilec ve Francii nepodával špatné výkony, vytouženou trofej se mu s PSG vyhrát nepodařilo. Celé jeho působení navíc provázela zranění a také časté spekulace o tom, že v klubu není spokojený. To nyní potvrdil také nejmenovaný zdroj z prostředí PSG.

Ten francouzskému listu „L'Équipe“ prozradil, že rodák ze Sao Paula absolutně nedodržoval životosprávu a na tréninky docházel pod vlivem alkoholu. „Často chodil na tréninky opilý, protože do rána flámoval a hrál poker. Nebyl dobrým příkladem.“ Alkohol však nebyl jedinou věcí, kterou Neymar narušoval pohodu v týmu. Dalším problémem prý byla agrese.

Stejný zdroj totiž uvedl, že Neymar na jednom z tréninků fyzicky napadl svého spoluhráče Ismaela Gharbiho, který dříve s týmem trénoval a nyní je na hostování v Stade-Lausanne.

Brazilec se mu pokusil dát »hlavičku« a výsledkem byly neshody s jedním z asistentů trenéra Galtiera. Dokonce se prý chtěl vložit do rozmíšky mezi hvězdným Lionelem Messim a Achrafem Hakimim, v čemž ho však zastavil lídr Sergio Ramos se slovy: „Pokud něco uděláš, budeš se muset vypořádat semnou.

Neymar do PSG přestoupil v roce 2017
Neymar do PSG přestoupil v roce 2017