12. dubna 2019 • 16:33

Offline finále iSport LIGY může být ve FUT, sami hráči rozhodnou

Autor: fot
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejoblíbenější, nejhranější, nejsledovanější. Takový je Ultimate Team (FUT). Tento mód ve fotbalovém simulátoru FIFA hrají každý den miliony hráčů po celém světě. Umožňuje vytvořit si pomocí sběratelských předmětů vlastní tým snů. A s ním pak zápolit jak v režimu pro jednoho hráče, tak i online. V kvalifikacích CZC.cz iSport LIGY zůstává tento režim bokem, ale ke slovu se může dostat poprvé už 28. dubna v offline finále prvního turnaje. Zda tomu tak bude, o tom rozhodnou sami postoupivší.



Ultimate Team je nedílnou součástí Fify. Mód, kde si hráči vytvářejí vlastní tým pomocí sběratelský předmětů, je nejoblíbenějším a nejhranějším v celé hře. Výběr fotbalistů je ale jen jeho malou částí. Rozhodujete v něm prakticky o všem. Vybíráte si logo, dresy, stadion i trenéra, rozhodujete o taktice, rozestavení atd.

Zážitek FUT ovlivňují i události z reálného světa fotbalu. Výkony hráčů na hřišti mohou vést k vylepšení statistik či speciálním hráčským předmětům, jako jsou karty typu inform, hráč týmu týdne, hráč týmu měsíce, hráč týmu roku atp.

Začátek je prostý, na úvod dostanete balíček s hráči vámi vybrané země. Vytvoříte úvodní jedenáctku a zábava může v podstatě začít. Není váš tým od začátku silný? Je mnoho variant, jak ho vylepšit. Některé jsou snadné, jiné obtížnější, které otestují vaše schopnosti.

Hraj FIFA 19 o 100 000 korun! Přihlas se do třetí kvalifikace zde »

Nejlepším způsobem, jak získat odměny, je hrát zápasy a plnit různé herní úkoly. Odměnami je zde rozuměno mince FUT (coiny), digitální balíčky plné hráčů a spotřebních předmětů nebo kombinace obojího. Za mince si pak můžete koupit další balíčky, nebo jednotlivé hráče na přestupovém trhu.

Ti nejlepší postupně během roku dokážou vybudovat celek plný hvězd. Zejména vsázejí na Cristiana Ronalda, Neymara, Messiho, Sergia Ramose, Kanteho, Van Dijka a tak podobně.

Kvalifikace CZC.cz iSport LIGY se hrají s klasickými týmy. Je však možné, že v offline finále dojde i na mužstva postoupivších hráčů právě z FUT. O tom, zda tomu tak bude, rozhodne samotná osmička těch, kteří se do finále, které se uskuteční 28. dubna, probojují.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud