19. dubna 2018 • 11:45

Rosického rozlučka: Prodej začne za týden, přednost mají sparťané

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkolepá kariéra si říká o pořádnou tečku. Tomáš Rosický tu svou napíše 9. června na stadionu Sparty na Letné. Už příští týden jdou do prodeje vstupenky, jejichž cena začíná na 350 korunách.



Poslední zápas bývalého kapitána české reprezentace bude mít velkou prestiž, na stadionu Sparty si po jeho boku zahrají nejen spoluhráči z reprezentace, ale i hvězdy, se kterými působil v Borussii Dortmund a Arsenalu.

Lístky, o něž už projevilo zájem na 10 tisíc fanoušků, se začnou prodávat ve středu 25. dubna od 10 hodin. První dva dny budou vyhrazeny pouze pro permanentkáře pražské Sparty, 27. dubna v poledne se vstupenky uvolní i ostatním. Ceny se pohybují od 350 do 550 korun.

„Dlouze jsme nastavení systému prodeje řešili a pevně věřím, že jsme našli optimální variantu. Rozlučka Tomáše je přirozeně spjata se Spartou, jejíž příznivci si ve dvou dnech mohou zakoupit předem jasně stanovený počet vstupenek. Zároveň je však toto akce určena všem fanouškům Tomáše a české reprezentace. Naším cílem zůstává zaplněná Letná a skvělá atmosféra pro všechny fanoušky i sportovní hosty,“ řekl za organizátory akce Tomáš Křivda.

Nejnovější informace o rozlučce Tomáše Rosického sledujte ZDE>>> 

Plánek stadionu na rozlučku Tomáše Rosického Plánek stadionu na rozlučku Tomáše RosickéhoFoto tr10.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud