22. března 2018 • 13:52

Velkolepé loučení. Rosického poslední zápas ozdobí na Letné světové hvězdy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozlučka bývalého kapitána české reprezentace Tomáše Rosického s profesionální kariérou se uskuteční v sobotu 9. června na stadionu Sparty. V Praze na Letné se utkají Rosického spoluhráči z národního týmu a zahraniční hvězdy světového fotbalu. Konkrétní jména účastníků akce zatím organizátoři nezveřejnili, ale mají být bombastická.



"Vím, že rozlučkové zápasy nemají v Česku velkou tradici, ale pro mě byla možnost uspořádání podobné akce jasným rozhodnutím. Neměl jsem zatím možnost rozloučit se s fanoušky Sparty a národního týmu přímo na hřišti," uvedl v tiskové zprávě Rosický, který v prosinci oznámil konec hráčské kariéry a přesunul se do sportovního vedení Sparty.

Zápas má pevně stanovené datum na sobotu 9. června, dějištěm akce bude stadion Sparty na Letné. Přesný čas výkopu bude určen v následujících týdnech, stejně tak budou postupně zveřejňovány veškeré další informace včetně systému prodeje vstupenek či doprovodných aktivit. „Už nyní je spuštěna stránka www.tr10.cz, na které se mohou fanoušci registrovat a mít tak jistotu, že jim veškeré aktuální informace přistanou v reálném čase do mailové schránky,“ uvedl za organizátory akce Tomáš Křivda.

Snem loučící se legendy pak je naposledy vyprodat Letnou. "Vždy jsem se snažil fotbalem bavit, ukázat jeho krásu a rozmanitost. Se stejným cílem budu na hřiště nastupovat také 9. června. Mým obrovským přáním je si ještě jednou naposledy zahrát před vyprodanou Letnou a zápas si spolu s fanoušky užít," doplnil Rosický.

V charitativním utkání by se měli představit i jeho bývalí spoluhráči z Dortmundu nebo Arsenalu. "Neskutečně mě těší, jak pozitivní reakce na tuto akci dostávám. Oslovil jsem spoustu spoluhráčů z různých etap své kariéry a mohu fanouškům slíbit, že na Letné se dočkají skvělých fotbalistů. V průběhu dubna oznámíme další informace. Už teď se moc těším a děkuji všem, kteří se do této akce od začátku zapojili," konstatoval Rosický.

Poslední gól! Tomáš Rosický se prosadil doma proti Karviné
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud