10. července 2018 • 17:46

Sparta - Samara 2:1. Výhru v závěru vystřelil Vukadinovič

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta zaznamenala v šestém přípravném utkání druhou výhru. Proti ruské Samaře zvítězila 2:1. Skóre otevřel z penalty Tal Ben Chaim, na jeho trefu ještě v prvním poločase odpověděl Denis Tkačuk. V závěru zápasu pak po přihrávce Matěje Pulkraba přisoudil letenským vítězství Vukadin Vukadinovič.



Utkání, které se hrálo bez diváků, začala Sparta aktivně. Už ve druhé minutě se do pokutového území soupeře probil Alexandru Chipciu, po faulu na něj kopal pražský tým penaltu. Ujal se jí Tal Ben Chaim a poslal brankáře opačným směrem.

Samara odpověděla ve 29. minutě, míč dopravil do branky Denis Tkačuk po rychlé rozehrávce. Právě 29letý středopolař byl nejnebezpečnějším hráčem Samary, ve druhém poločase z přímého kopu trefil břevno.

Z výhry se nakonec přece jen radovala Sparta, a to díky akci v samém závěru. Matěj Pukrab vysunul do šestnáctky střídajícího Vukadina Vukadinoviče, obranou zapomenutý křídelník se pak tváří v tvář brankáři nemýlil.

Pro Spartu šlo o teprve druhou výhru v přípravě, předtím porazila pouze slovenský Trenčín. Prohru musela skousnout v prvním zápase proti Trenčínu, skotskému Celtiku Glasgow a druhligovým Českým Budějovicím, remízu 0:0 zapsala proti Ružomberoku.

Podívejte se na Kangův výkon proti Budějovicím: Jak na něm stála hra Sparty?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud