27. března 2021 • 16:15

Pilař hattrickem srazil Vlašim, Jablonec postupuje v poháru dál

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jablonce zvítězili v dohrávce osmifinále domácího poháru MOL Cupu ve Vlašimi 3:2 a stali se posledními čtvrtfinalisty soutěže. Zápas proti druholigovému soupeři rozhodl hattrickem Václav Pilař, který proměnil dvě penalty a jednou se prosadil hlavou po centru.



Pilař si připsal první hattrick v profesionální kariéře. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentační křídelní hráč otevřel skóre ve 23. minutě poté, co proměnil penaltu za zákrok na Smejkala. V 58. minutě nacentroval Zelený a Pilař přes svoji subtilní postavu netradičně hlavou zvýšil.

Petr Rada během pohárového zápasu Jablonce s Vlašimí
Petr Rada během pohárového zápasu Jablonce s Vlašimí

V 62. minutě po přímém kopu snížil Červenka, ale hned za necelé dvě minuty Pilař po zákroku na Haitla využil i druhý pokutový kop a zkompletoval hattrick. V 80. minutě skóroval z otočky pod břevno domácí Bassey, ale třetí tým první ligy už těsnou výhru udržel.

Ve čtvrtfinále si Jablonec zahraje v Praze na Letné proti obhájci pohárového prvenství Spartě. Další dvojice tvoří Olomouc - Slavia, Plzeň - Liberec a Teplice - Mladá Boleslav. Úředním termínem čtvrtfinále je 7. dubna, minimálně Slavia ale v tento den kvůli účasti ve čtvrtfinále Evropské ligy hrát nebude.

FK Jablonec Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud