4. května 2022 • 12:25

Petržela a Sadílek: Kdo je průšvihář Slovácka a kdo „Malý Svěďa“

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před kamery iSport TV usedli záložnící Slovácka Milan Petržela a Lukáš Sadílek a představili poměry v kabině klubu z Uherského Hradiště. Prozradili, kdo je miláčkem trenéra Svědíka a jestli přejí více Slavii, nebo Spartě. Více ve VIDEU. 



Oba hráči byli dotázáni, kdo chodí z kabiny Slovácka jako poslední a odpověď byla jasná - Milan Petržela. Sadílek poté zavtipkoval, že osmatřicetiletý křídelník už má svůj věk, a proto se v šatně zdržuje nejdéle. 

Sadílek a Petržela následně odpovídali na otázku, kdo je miláčkem trenéra Martina Svědíka. I zde se oba dohodli, a to na jméně obránce Stanislava Hofmanna, kterého dokonce Petržela překřtil na „Malého Svěďu." 

Padl také palčivý dotaz, zda mají raději pivo, nebo víno. Petržela zřejmě i kvůli svému dlouholetému angažmá v Plzni hodně váhal, nakonec uznal, že obě varianty mají něco do sebe. 

Nepřekvapivá byla odpověď na otázku, kdo toho v týmu nejvíce naběhá. Lukáš Sadílek patří mezi největší maratonce ve FORTUNA:LIZE, a proto následovala velmi rychlá shoda. 

Co dalšího na sebe a své spoluhráče prozradili, se dozvíte ve videu.

1. FC Slovácko Vše o klubu ZDE

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud