17. července 2014 • 15:48

ANKETA: Sparta a Plzeň nakoupily JEDENÁCT hráčů. Kdo má lepší posily?

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

PLZEŇ - SPARTA PÁTEK 17:45 | Větší souboj soutěže v Česku momentálně nedokáží naservírovat. Fotbalisté Plzně se už v pátek na Letné střetnou se Spartou, utkají se o domácí Superpohár. Oba celky před sezonou výrazně posilovaly. Jaký tým do svého kádru přivedl lepší a kvalitnější fotbalisty?



Sparta vtrhla do nové sezony jako uragán, v prvním zápase 2. předkola Ligy mistrů doma zdemolovala estonskou Levadii 7:0. Plzeň ostrý start čeká až v pátek, hned proti největšímu rivalovi.

Oba týmy do svých kádrů zabudovali řadu nových jmen. Ve Spartě je celkem pět nováčků, z toho kompletní gólmanská dvojice. Plzeň rozšířila svou sestavu celkem o šest velmi zajímavých hráčů.

V GALERII se podívejte, jaké hráče si pořídily dva nejlepší české týmy. Pak v anketě rozhodněte, kdo z favoritů na titul posiloval lépe.  

David BIČÍK (brankář, 33 let). Zkušený gólman, který přišel z Turecka. Během přípravného období si vybojoval pozici brankářské jedničky.
David BIČÍK (brankář, 33 let). Zkušený gólman, který přišel z Turecka. Během přípravného období si vybojoval pozici brankářské jedničky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud