16. července 2014 • 10:20

ZNÁMKOVÁNÍ: Pět gólů, skvělý výkon. Lafata si vystřílel DESÍTKU!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První ze tří překážek na cestě do milionářské Ligy mistrů je překonána. Levadia Tallin si z Letné odvezla sedmigólovou výslužku, kanonýr David Lafata ji zničil pěti góly, odveta bude jen formalitou. Spolu s ním ve sparťanské sestavě exceloval i Ladislav Krejčí a Pavel Kadeřábek. Podívejte se na hodnocení všech letenských hráčů.



5 branek. Tolik v některé z fází Ligy mistrů nastříleli kromě Lafaty jen dva hráči, jedním z nich byl v osmifinále 2012 proti Leverkusenu Lionel Messi. "Snad jsem si to nevystřílel v jednom zápase, další góly snad ještě přidám," glosoval s úsměvem hrdina utkání.

Nechybělo mnoho, a Lafata mohl mít ještě o zásah více, jeho gól ze druh půle ale rozhodčí označili jako vlastní. "Pět nebo šest? To je mi jedno," bral to s nadhledem dvaatřicetilý střelec. Nejlepší muž na trávníku.

Hrdina Lafata: Snad jsem si to nevybral v jednom zápase
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud