31. října 2021 • 12:29

Kadlecův návrat s gólem! Souboj béček Plzně a Slavie ovládli sešívaní

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v 18 hodin odstartuje v Edenu ostře sledovaný ligový duel mezi Slavií a Plzní. V neděli dopoledne se nicméně v Plzni už jeden souboj mezi Viktorií a Pražany odehrál. Ve 14. kole ČFL – skupiny A slavili „sešívání“, za které nastoupil i Dán Mads Emil Madsen. O výhře 2:1 rozhodl z pokutového kopu v 75. minutě Martin Douděra. Po měsíci a půl se na hřišti objevil také Václav Kadlec, který pomohl béčku Mladé Boleslavi k výhře 4:1 v Pardubicích i jedním gólem. Na hřišti strávil 83 minut.



Před posledním podzimním zápasem rezerv Plzně a Slavie byl rozdíl mezi oběma týmy pouze jeden bod. Viktoria nastoupila v základu i s několika hráči A týmu – Miroslav Káčer, Joel Kayamba či Modou N´Diaye, za Slavii zase naskočil Mads Emil Madsen.

Těsnou výhru 2:1 slavili hosté z Prahy. V 10. minutě poslal Slavii do vedení talentovaný útočník Adam Toula. Viktoriáni srovnali v 67. minutě zásluhou proměněné penalty Kryštofa Krátkého. O osm minut později se pokutový kop kopal i na druhé straně a Martin Douděra rozhodl.

Poprvé od 11. září se v sestavě béčka Mladé Boleslavi objevil Václav Kadlec. Při prvním startu před měsícem a půl strávil bývalý útočník Sparty na hřišti jen 27 minut, než si poranil zadní stehenní sval. Návrat stihl ještě před koncem podzimní části ČFL, v neděli naskočil v základu proti béčku Pardubic a hned zkraje zápasu otevřel skóre. Boleslavští slavili výhru 4:1, Kadlec vydržel na hřišti do 83. minuty.

S řadou posil z prvního týmu nastoupilo v MSFL i béčko Olomouce. Pod výhru 3:1 nad rezervou Jihlavy se gólově podepsali Jáchym Šíp, Antonín Růsek a Jakub Matoušek. Sigma se po 15 kolech drží na 2. místě o jediný bod za vedoucí Kroměříží a pokukuje tak po postupu do druhé ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud