22. srpna 2013 • 23:37

Pumelice Rybalky, šibenice Kušníra. Liberec triumfoval nádhernými góly

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kanonýr Liberce, to je Sergej Rybalka! Ukrajinský záložník rozhodl posledních dva ligové zápasy, trefil se i v play off Evropské ligy proti Udine. Šlo o nádherný gól. Rybalka napřáhl z velké dálky a levačkou napálil míč do šibenice. Liberec nakonec z Itálie veze senzační výhru 3:1, když se v záměru neméně pěkně trefil Ondřej Kušnír.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Naděje na Evropskou ligu žije! Fotbalisté Liberce vezou nečekanou výhru nad italským Udine, jedním z nejlepších celků Série A. Severočechům pomohl skvělý nástup, když šli do vedení po parádní trefě Rybalka.

Ukrajinský záložník se vyžívá ve střelách zdálky, což předvedl i italskému obecenstvu. V 16. minutě vybojoval uprostřed hřiště balon (možná šlo o lehký šlapák), práskl do něj a střela se zakroutila přesně do růžku.

VIDEO: nádherný gól Sergeje Rybalky

Domácí sice před přestávkou srovnali zásluhou Silvy, jenže Liberec dál srdnatě bojoval. Díky zákrokům famózního Kováře a často obrovskému štěstí už znovu neinkasovali, naopak přidali dva góly.

Ve 49. minutě šli Severočeši do vedení díky Delargovi, další famózní kousek si svěřenci trenéra Šilhavého schovali téměř na samotný závěr. Ondřej Kušnír sedm minut před koncem napřáhl pár metrů za vápnem a levačkou vymetl přesnou šibenici. Gól lehce připomínal ten, kterým Rybalka otevřel skóre.

VIDEO: Důležité momenty zápasu


Liberci zbývá udělat poslední krok k tomu, aby prošel do hlavní části Evropské ligy. Do domácí odvety, která se hraje příští týden ve čtvrtek, půjde v lepší pozici a zcela nečekaně jako mírný favorit.   

Liberečtí fotbalisté se radují poté, co Delarge vstřelil proti Udine druhý gól
Liberečtí fotbalisté se radují poté, co Delarge vstřelil proti Udine druhý gól

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud