12. prosince 2014 • 17:17

Hušbauer po vyřazení Sparty: Odchod Lavičky? To bych nechtěl

Autor: isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci podzimu opět chytil formu, která mu na začátku sezony scházela. Přesto nemohl být záložník Sparty Josef Hušbauer spokojený s tím, jak úřadující mistr letošní program zakončil. Porážkou 0:2 na půdě Young Boys Bern přišel o postup ze skupiny Evropské ligy. Sparta neselhala v důležitém zápase na podzim poprvé. Podle Hušbauera by to nemělo vést k odchodu trenéra Vítězslava Lavičky.



Vyřazení z Ligy mistrů, porážka v šlágru s Plzní a teď také konec v Evropské lize po prohře v Bernu. Pokaždé 0:2. Podle Hušbauera mají neúspěchy jeden společný jmenovatel. Kdybychom dali první gól my, hráli bychom jinak. Když ho nedáme jako první, tak je to venku těžký,“ řekl iSport TV po návratu ze Švýcarska.

Svůj podíl na posledním výsledku měla i absence nejlepšího střelce Davida Lafaty . „Je to kapitán. Určitě nám chyběl,“ řekl nejlepší střelec minulé ligové sezony.

Navzdory rozpakům by si Hušbauer nepřál u týmu výraznou změnu, jakou by mohl být odchod trenéra Vítězslava Lavičky . Navzdory tomu, že u toho již nemusí být. V posledních týdnech se totiž spekuluje o Hušbauerově odchodu do italského Cagliari.

„Nad tím jsme zatím nepřemýšleli. To ani není na nás, záleží na vedení, jak se rozhodnou,“ uvedl. „Trenér Lavička je tu dlouho, stejně jako mančaft. Za mě bych to tak nechtěl. Takhle nám to vyhovuje, hrajeme dobrý fotbal, akorát nezvládáme těžké zápasy,“ řekl na ruzyňském letišti.

Hušbauer po vyřazení Sparty: Odchod Lavičky? To bych nechtěl
Video se připravuje ...

Smutný Marek Matějovský po porážce v Bernu.
Smutný Marek Matějovský po porážce v Bernu.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud