4. května 2022 • 16:46

Divočina ve Frankfurtu. Fanoušky West Hamu napadli v restauraci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skupina fanoušků West Hamu se v noci na středu stala ve Frankfurtu, kde United ve čtvrtek sehrají odvetu semifinále Evropské ligy, terčem útoku. Podle německé policie je v restauraci napadla skupina mužů, kteří byli podle svědků oblečeni do barev Eintrachtu. Jeden anglický fanoušek byl s lehčím zraněním převezen do nemocnice.



Podle informací policie zastavily před hospodou, kde se sešli fanoušci West Hamu, dvě dodávky. Z nich vystoupilo minimálně 15 mužů se zakrytými obličeji a zamířili do restaurace, kde zaútočili na anglické fanoušky. Po bitce utekli zpět do aut a z místa odjeli. Policii se je zatím nepodařilo vypátrat.

Frankfurt a West Ham, který má v týmu trojici českých reprezentantů, čeká nyní rozhodující duel o postup do finále v Seville. Výtržnosti poznamenaly už úvodní duel v Londýně, který vyhrál Eintracht 2:1. Dva němečtí rozhlasoví reportéři si po něm stěžovali, že je v hledišti na novinářských místech několik příznivců West Hamu napadlo. Klub slíbil vyšetření incidentu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud