6. března 2024 • 10:55

Prodej lístků na AC? Chyba spustila kritiku, Tvrdík připustil změnu

Autor: paš
Vstoupit do diskuse
14
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta už má nabídku lístků na slavného soupeře za sebou. Teď je na řadě Slavia. V úterý odpoledne spustila druhou fázi prodeje pro permanentkáře na zápas s milánským AC. Mobilní aplikace ovšem selhala a někteří z fanoušků zůstali bez vstupenky navíc. Strhla se vlna kritiky. „Cítíme se jako poškozená strana,“ napsal šéf „sešívaných“ Jaroslav Tvrdík na sociální síti X. Klub bude analyzovat další možnosti.



Za týden přijede do Edenu mnohonásobný italský mistr. Obrovské lákadlo pro fanoušky. Což se ukázalo ve chvíli, kdy Slavia pustila do prodeje další vstupenky pro permanentkáře.

Ti měli možnost si pořídit jeden lístek v termínu od 29. února do 4. března. Včera pak dostali příležitost sehnat jednu další vstupenku na volná místa do případného vyprodání kapacity.

Ve dvě hodiny odpoledne startoval prodej v mobilní aplikaci, případně ve čtyři na serveru Ticketportal. Jenže někteří z kupujících přes aplikaci se dostali rychle do problémů. Nešlo to, spadlo to…

„Zájem o vstupenky byl natolik enormní, že některým uživatelům nešel nákup uskutečnit nebo se během něj vyskytly chyby. Ticketportal učiní kroky a opatření, aby se tato situace již v budoucnu neopakovala,“ předala Slavia vyjádření serveru Ticketportal, s nímž spolupracuje nejen pražský klub, ale třeba i fotbalová reprezentace.

Později večer se k situaci vyjádřil i Jaroslav Tvrdík, šéf Slavie. „Za klub chci říci, že se cítíme, podobně jako naši fans, jako poškozená strana. Věnujeme aplikaci v klubu stovky, tisíce hodin naší práce. A pak za jeden den důvěra pryč. Chápu, jak je fanouškům. Osmifinále, AC Milan, jeden ze zápasů roku a lístky jsou pryč. Nám také není dobře,“ napsal na sociální síti X.

Jenže k uklidnění situace mezi fanoušky příliš nedošlo. Problém při prodeji lístků na Slavii se vyskytl i v jiných případech. Proto Tvrdík připustil, že se klub bude zabývat případnou změnou.

„Není to poprvé. Tentokrát budeme vážně analyzovat i alternativní scénáře rozvoje aplikace s jiným dodavatelem,“ dodal.

Přes úterní trable je ovšem jasné, že Eden bude při odvetě osmifinále Evropské ligy proti AC vyprodaný. Dotlačí „sešívané“ k dobrému výsledku nad slavným soupeřem?

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
14

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud