19. února 2009 • 08:45

Lehmann: To jsem v životě neviděl

Autor: sid
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Poletující sníh a bláta po kotníky. To byly kromě umu domácího Zenitu Petrohrad hlavní protivníci fotbalistů německého Stuttgartu v úvodním zápase třetího kola Poháru UEFA.



„Opravdu nevím, jestli jsem někdy v evropských pohárech odehrál zápas na horším terénu, ale podmínky byly samozřejmě pro obě mužstva stejné,“ hlásil po utkání veterán v brance hostů Jens Lehmann.

Poničený trávník ale přece jen svědčil více domácím obhájcům trofeje a už ve druhé minutě poslal Zenit do vedení Maďar Huszti, který ještě nedávno nastupoval v německé bundeslize za Hannover.

Mario Gomez sice záhy vyrovnal, v závěru první půle ovšem znovu strhl vedení na stranu Petrohradu Timoščuk a stav 2:1 vydržel až do konce středečního duelu.

„Po druhém inkasovaném gólu jsme přestali hrát fotbal,” lamentoval na oficiálních stránkách Stuttgartu střelec jediné branky hostů Gomez. Zároveň také přiznal, že domácí měli i ve druhé půli několik vyložených šancí, z nichž po gólu volala zejména příležitost Pobrebňaka, který z malého vápna překopl prázdnou Lehmannovu branku.

„Výsledek není úplně optimální, ale uvidíme. Gól vstřelený venku nás nakonec může posunout do dalšího kola,“ uvědomoval si po utkání německý brankář.

Podívejte se, na jakém terénu se hrálo:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud