18. srpna 2009 • 15:03

Škrtel dva týdny mimo hru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský obránce Liverpoolu Martin Škrtel si v úvodním kole anglické ligy poranil čelist a čeká ho dvoutýdenní pauza. Důležitý kvalifikační duel mistrovství světa s českou reprezentací, který se hraje 5. září v Bratislavě, by však měl stihnout a nastoupí k němu se speciální maskou.



"Není to zlomené, jen hodně naražené," řekl televizní stanici Markíza hráčův manažer Karol Csontó. "Martin si vůbec nepřipouští, že by proti Česku nehrál. Měl by nastoupit se speciální maskou," dodal. Čtyřiadvacetiletý Škrtel se zranil v duelu s Tottenhamem, když se srazil se spoluhráčem Jamiem Carragherem.

"Odhlavičkoval jsem míč a vzápětí jsme se srazili hlavami. On má osm stehů a já jsem si narazil čelist," popsal okamžik Škrtel, kterého v úvodu sezony provází smůla. Teprve před týdnem se totiž zotavil ze svalového zranění pravé nohy, které si přivodil v přípravném utkání s Thajskem na konci července.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud