29. května 2011 • 09:54

Poražený Ferguson chválil Barcelonu: Není to ostuda

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY Z MANCHESTERU - Výmluvy? Ne. Pláč? Nikoliv. Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson svého včerejšího soupeře Barcelonu chválí. "Byla mnohem lepší než my. Vítězství si zasloužila," uvedl po finálovém zápase Ligy mistrů.



Před sobotním večerem se ozývali různí experti, kteří věřili, že jediný Manchester United může současnou Barcelonu potrápit a porazit.

Stalo se tak? Vůbec ne. Katalánci svého soka přejeli po všech stránkách.

"Prohráli jsme zkrátka s nejlepším týmem. Jinak to asi popsat nejde. A to není žádná ostuda," pronesl Sir Alex Ferguson poté, co "Barca" potvrdila reputaci neporazitelného týmu.

"Když jsme dokázali vyrovnat, čekal jsem od nás ve druhém poločase lepší výkon, ale nešlo to. Střetli jsme se s nejlepším klubem, s jakým jsme kdy po mým vedením hráli. Jsou na vrcholu," podotkl zkušený kouč.

Ferguson také řekl, že fotbalisté Barcelony si zasloužili trofej pozvědnout, neboť hráli správným způsobem a fotbal si užívali.

"Doslova nás zhypnotizovali pomocí mnoha přihrávek. A tudíž jsme nemohli hlídat Messiho," dodal Ferguson.

RIO FERDINAND
"Když jsme prohrávali 0:1, pořád jsem si myslel, že máme velkou šanci vrátit se do hry. To jsme dokázali, ale pak jsme dovolili Barceloně vstřelit druhý gól a po třetím bylo hotovo. Měli jsme je zastavit. Ale mají dobrý tým, přesně vědí, kam si naběhnout. Fungují dobře jako tým i jednotlivci."
NEMANJA VIDIČ
"Barcelona měla víc šancí než my. Odvedla velmi dobrou práci. Musíme uznat, že byla lepším týmem. Určitě cítíme zklamání, protože když se dostanete do finále, tak chcete vyhrát."

Wayne Rooney kráčí kolem radujících se hráčů Barcelony
Wayne Rooney kráčí kolem radujících se hráčů Barcelony

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud