24. dubna 2012 • 10:45

Měli jsme poradu s Mourinhem, smál se Čech před Barcou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

BARCELONA - CHELSEA ONLINE 20:45 | Popáté je v semifinále Ligy mistrů, jednou mu vysněná trofej proklouzla mezi prsty ve finále na penalty s Manchesterem United. Teď stojí Petr Čech krok od dalšího finále. Ale krok to bude zatraceně těžký, i když Chelsea v prvním zápase zdolala Barcelonu 1:0. Pomoci by mohl příklad Realu Madrid, který pod vedením bývalého kouče Blues Josého Mourinha zdolal svého rivala v boji o španělský titul.



"Jo, měli jsme před pár hodinama taktický mítink," smál se Petr Čech na pondělní tiskové konferenci na Nou Campu po otázce na Mourinha. "Ukázal nám celou složku a my se to snažili pochopit," dodával pobaveně gólman Chelsea.

Podle deníku The Sun ovšem ke kontaktu Mourinha s bývalými svěřenci přeci jen došlo. "Můžete to dokázat, stejně jako my," napsal prý The Special One esemesku Čechovi, Ashleymu Coleovi, Franku Lampardovi a Didieru Drogbovi.

Real má ovšem do finále ještě o kus dál, první zápase s Bayernem Mnichov prohrál 1:2. To Chelsea má dvojzápas s Messim a spol. rozehraný dobře.

"Posledních osm let věřím, že to je zrovna ten rok, kdy budu mít šanci vyhrát Ligu mistrů," řekl novinářům Čech.

Díky Petře, byls skvělý! John Terry gratuluje Čechovi k perfektnímu výkonu
Díky Petře, byls skvělý! John Terry gratuluje Čechovi k perfektnímu výkonu

"Jsme přesvědčení o tom, že můžeme postoupit. Dobře, v prvním zápase jsme měli štěstí, ale pořád si myslím, že jsme hráli dobrý zápas. Je to hodně o taktice," vyprávěl český gólman.

"Ale Barcelona je pro tenhle zápas favoritem," dodal hrdina Chelsea z úvodního zápasu, kdy pochytal několik gólovek a dvakrát mu pomohlo břevno nebo tyč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud