21. února 2013 • 11:01

Balotelli předvedl bláznivý tanec, přítelkyni výhra AC nebrala

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nečekanou porážku museli ve středu večer skousnout fotbalisté Barcelony. Na San Siru podlehli místnímu AC 0:2 a v osmifinálové odvetě budou mít těžkou práci. Svým parťákům na tribuně fandil i Mario Balotelli, zimní milánská posila. Zatímco excentrický útočník se bouřlivě radoval, jeho přítelkyně výhru nad katalánským gigantem rozhodně tolik neprožívala.



Milán sehrál ve středu večer vynikající partii. Domácí obránci nepustili do šance největší hvězdu hostů Lional Messiho a díky dvoubrankové výhře si zajistili výborný výsledek pro odvetu.

Do utkání nemohl zasáhnout Mario Balotelli, protože na podzim už v Lize mistrů nastoupil za Manchester City. Když nemohl týmu pomoct na hřišti, alespoň pořádně fandil na tribuně.

V závěru utkání se s Robinhem, dalším útočníkem AC, a ostatními kamarády chytl za ramena a společně slavili nečekanou výhru nad favorizovanou Barcelonou. Zatímco italský bombarďák oslavil vítězství AC tancem, jeho přítelkyni úspěšný večer zrovna nerozpálil.

Samotný zápas se neobešel bez tvrdých střetů. Krvavé zranění utrpěl hostující stoper Puyol, naštěstí pro Barcelonu vyvázl bez vážnější újmy.

Ve druhém středečním zápase Ligy mistrů remizoval Galatasaray Istanbul se Schalke 1:1. V domácím týmu se gólově neprosadila největší hvězda Didier Drogba.

Puyol vyvázl ze souboje s krvavým šrámem
Puyol vyvázl ze souboje s krvavým šrámem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud