4. dubna 2013 • 13:16

ANKETA: Ronaldo, Messi, Alaba. Vyberte nejhezčí gól čtvrtfinále LM

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterní a středeční utkání čtvrtfinále Ligy mistrů nabídla spousty zajímavých momentů. Padlo celkem devět branek, některé z nich byly opravdu výstavní. Vybrali jsme čtyři nejhezčí trefy. Která se nejvíc líbila vám?



David Alaba (Bayern - Juventus, 1:0)

Mladičký bek Bayernu rozparádil domácí kotel velmi brzy. Už ve 26. vteřině rozvlnil síť za zády bezmocného Buffona. Jednička Juventusu neměla šanci, protože střela díky lehké teči změnila směr. Alaba výstavní trefou načal výhru Bayernu 2:0, kterou jistil Thomas Muller.

Dani Alves + Lionel Messi (PSG - Barcelona, 0:1)

Dvojice hvězdného katalánského souboru sehrála takřka dokonalou akci. Dani Alvés parádní šajtlí vyslal milimetrový pas na Messiho. Nejlepší fotbalista světa se zakončením neměl problém a vstřelil svůj 57. gól v sezoně. Radost z branky ho ale přešla už o přestávce. Messi musel kvůli svalovým problémům střídat, zcela jistě vynechá víkendový duel Barcelony ve španělské lize.

 

Blaise Matuidi (PSG - Barcelona, 2:2)

Strhující duel mezi boháči z PSG a jedním z největších favoritů Ligy mistrů nabídl celkem čtyři branky. Skóre uzavíral domácí Matuidi, který srovnával v nastavení na 2:2 a vykřesal domácím hratelný výsledek do odvety na Nou Campu.

Cristiano Ronaldo (Real - Galatasaray, 1:0)

Nejlepší střelec Ligy mistrů splnil svou "povinnost" i ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Galatasaray. Ronaldo si naběhl na přesnou přihrávku Özila, počkal si na vyběhnuvšího Musleru a perfektním obloučkem obhodil bezmocného gólmana. Portugalská superstar vstřelila už devátý gól v letošním ročníku Ligy mistrů.

Michael Essien + Karem Benzema (Real - Galatasaray, 2:0)

Zkušený borec z Ghany dostal od Mourinha důvěru a na pravém beku zápas s tureckým mistrem bez problémů zvlád. Michael Essien navíc parádně připravil druhou branku Realu. Z pravé strany poslal vysoký centr do vápna přesně k noze Benzemy a pro francouzského kanonýra nebyl problém poslat míč do branky. Real nakonec doma zvítězil 3:0 a udělal důrazný krok k postupu do semifinále.

Hráči Barcelony slaví vedoucí gól do sítě PSG v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů
Hráči Barcelony slaví vedoucí gól do sítě PSG v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud