10. dubna 2013 • 13:57

Zajímavý trik Málagy: Před zápasem vatička s olejem do nosu

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do začátku zápasu zbývají poslední minuty. Hráči Borussie Dortmund se v tunelu hecují, plácají si, snaží se maximálně nabudit. Fotbalisté Málagy mají kromě toho i další specialitu – těsně před výkopem si do nosu strkají vatové tampóny napuštěné do speciálního oleje. Důvod? Pro lepší dýchání a prokrvení. Zajímavá specialita!



Všimli si toho a upozornili redaktoři německého deníku Bild. Zaujalo je, že hned několik hráčů má těsně před výkopem v nose bílou vatičku. Ve španělské Primera Dividion prý tenhle zvláštní trik používá spousta profesionálů, v Německu se s tím ale zatím nesetkali.

Podle úvodních minut by se řeklo, že to mělo efekt. Hráči Málagy se útočných hvězd rozhodně nezalekli a rozehráli velmi solidní partii, ve které šli dokonce zásluhou Joaquína do vedení.

O postup však nakonec přišli až v nastavení. Během neuvěřitelných 69 sekund se jim sen o semifinále totálně rozpadnul...

Felipe Santana slaví třetí a postupový gól Dortmundu
Felipe Santana slaví třetí a postupový gól Dortmundu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud