24. května 2013 • 10:40

Šílení fanoušci se valí na finále! Bayern i Borussia se předhání v úletech

Autor: bk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Bayern Mnichov versus Borussia Dortmund. Napjatě očekávané finále Ligy mistrů vypukne už v sobotu (20:45, ONLINE na iSport.cz). Němečtí giganti se chystají na vrchol sezony, do Londýna míří početné armády fanoušků. Někteří, zejména ti z Dortmundu, projevují náklonnost ke klubu opravdu otevřeně.



Celé Německo žije jen jedním. Velkým finále Ligy mistrů, kde se v sobotu večer představí Bayern Mnichov a Borussia Dortmund. Do Londýna míří davy fanoušků. Například v Dortmundu obdrželi žádost na 250 000 vstupenek!

Fanklub Borussie má v současnosti 100 000 členů. S přibývajícími úspěchy se stále rozrůstá, skalní příznivci mají pověst jedněch z nejlepších fanoušků na světě.

Jürgen Klopp na zádech. Takhle fanoušci Borussie uctívají svého oblíbeného trenéraFoto Reuters

Mnoho z nich náklonnost klubu vyjadřuje roztodivnými způsoby. Povlečení na posteli, tetování, pomalované baráky... Někteří jedinci mají zkrátka v srdi jen jediné - Borussii Dortmund.



Obrovskou motivaci mají i hráči. Bayern jasně ovládl bundesligu, do finále vstupuje jako favorit. Borussia ale svému německému rivalovi bude chtít roli stížit.

Vedení klubu také na zápas vypsalo tučné prémie. Pokud BVB zvítězí, dostane každý hráč 150 tisíc eur, o 300 tisíc by pak byl bohatší trenér Jürgen Klopp.

Ruka německého fanouška, který si nechal udělat tetování na motivy svého oblíbeného klubu
Ruka německého fanouška, který si nechal udělat tetování na motivy svého oblíbeného klubu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud