5. srpna 2014 • 14:14

Žádné komplikace, proti Malmö to dotáhneme k postupu, řekl Krejčí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli svalovým potížím vynechal záložník Ladislav Krejčí čtyři poslední zápasy Sparty. V neděli už ale dvaadvacetiletý fotbalista naplno trénoval se spoluhráči a je připraven nastoupit ke středeční odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Malmö, kde bude letenský celek hájit domácí výhru 4:2.



"Cítím se dobře, sval drží, takže zatím je to fajn," řekl Krejčí, který by navzdory pauze klidně nastoupil v základní sestavě. "Tohle bych nechal na trenérovi, ale protože cestuji s týmem, tak jsem na sto procent připraven a troufnul bych si hrát od začátku," dodal.

Malmö hrálo v Praze na brejky a tento herní styl byl sparťanům dost nepříjemný. "Ale jsem rád, že se s tím utkáním byli kluci schopní vypořádat. Nakonec zápas otočili a zvítězili 4:2, a to bylo samozřejmě hodně důležité," řekl Krejčí.

Během vynucené absence Krejčího na levé straně zálohy úspěšně zastoupil Tomáš Přikryl a navíc v posledním ligovém utkání dvěma góly zařídil výhru 3:0 nad Jihlavou. "Hrál dobře, pogratuloval jsem mu," uvedl Krejčí. "Samozřejmě, že je pro mě konkurence, ale přeju mu to a hlavní je, že pomohl týmu k vítězství," přidal.

Sparta sice do Malmö přiletěla s dvoubrankovým náskokem, protože ale doma dvakrát inkasovala, bez šance není ani švédský mistr. "Vůbec nemyslím na to, že bychom dostali gól. Naopak se soustředím jen na to, že my nějakou branku dáme," prohlásil Krejčí.

"Komplikace si nepřipouštíme, takhle nemůžeme myslet. Soustředíme se sami na sebe, na vítězství a věřím, že to dotáhneme k postupu," uvedl reprezentační záložník.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud