4. června 2017 • 23:05

Real slaví: Ronaldo šokoval a shodil vlasy, Ramos a Marcelo zlíbali sochu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neděle v Madridu patřila velkým oslavám. Fotbalisté Realu si užívali 12. triumf v Champions League. Po návratu z Cardiffu však čekalo na fanoušky madridského klubu velké překvapení. Cristiano Ronaldo se nechal po vítězství nad Juventusem (4:1) ostříhat. S novou image vyrazili CR7 a spol. za předsedkyní vlády Madridského autonomního společenství Cristinou Cifuentes. Dále se výprava zastavila i na náměstí Cibeles, kde Real obvykle slaví velké úspěchy přímo s fanoušky. Poté zamířila na stadion Santiago Bernabéu, kde oslavy finišovaly.



Za doprovodu policejní eskorty dojel v neděli v podvečer týmový autobus přímo do centra Madridu, kde na hráče kromě předsedkyně vlády Cristiny Cifuentes čekaly tisíce fanoušků. Po spatření hráčů a prezidenta klubu Florentina Péreze zpívali vítězné pokřiky.

Pérez na následném setkání předal Cifuentes dres Realu s jejím jménem a repliku trofeje pro vítěze Ligy mistrů. Při projevu, kterému předcházela minuta ticha za oběti teroristického útoku v centru Londýna, Pérez vyzdvihl celý tým, trenéra  Zidana a Cristiana Ronalda .

„Real Madrid nemá limity. Opět jsme psali historii. Tento velký úspěch chci věnovat nejlepšímu trenérovi na světě, který vede náš tým. A za nejlepšího hráče na světě rovněž považuji i Cristiana Ronalda.“ pronesl prezident Realu.

GALERIE: Oslavy triumfu Realu v Madridu

Zaplněný stadion Realu, který se zahalil do tmy
Zaplněný stadion Realu, který se zahalil do tmy

Tým se po půlhodinové zastávce dal opět na cestu. Během večera se zastavil i na náměstí Cibeles, kde Real obvykle slaví velké úspěchy přímo s fanoušky.

Kapitáni Sergio Ramos a Marcelo obvázali sochu na náměstí vlajkou a šálou v barvách Realu, ukázali tisícům fanouškům pohár pro vítěze Ligy mistrů a přesunuli se zpátky k výpravě.

Ta zamířila na stadion Santiago Bernabéu, kde oslavy 12. triumfu v Champions League v neděli v noci finišovaly.

SESTŘIH finále Ligy mistrů: Juventus - Real Madrid 1:4. Ronaldo řádil, Mandžukič dal krásný gól
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud