8. srpna 2018 • 04:50

Slavii před gólem nachytaly dva míče: Naše chyba. Nevěděli jsme, co se děje!

Autor: iSport.cz, jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byli lepší, druhá půle jim patřila, pak ale fotbalisty Slavie překvapil inkasovaný gól. Takový, který si „sešívaní“ za rámeček nedají. Vedoucí gól Dynama Kyjev v prvním utkání 3. předkola Ligy mistrů, na který nakonec domácí odpověděli až v závěru, byl totiž dost bizarní podívanou. Jednalo se o akci vzniklou téměř z ničeho a navíc brance předcházely patálie se dvěma míči na hrací ploše…



Druhé dějství utkání jednoznačně patřilo slávistům, jako první ale udeřili hosté. Nečekaně, z podivného momentu, který začal autovým vhazováním. Některé hráče na obou stranách rozhodila přítomnost druhého balonu, který se na hrací ploše objevil.

„Byly tam dva míče a v jednu chvíli se to přerušilo. Pak se balon zase vrátil, koukali jsme a čekali, že rozhodčí hru přeruší,“ líčil Josef Hušbauer , který byl blízko rozehrávce Ukrajinců. To se ale nestalo a Sydorčuk lobem překonal slávistickou obranu. Adresát jeho přihrávky Verbič pak propálil Koláře a pohroma byla na světě.

„Polovina hráčů od nás i od nich přestala hrát, nikdo nevěděl, co se děje. Najednou to někdo kopnul za obranu a Verbič šel sám na bránu. Rozhodčí nám řekl, že se prostě hraje. Byl to smolný gól, ale byla to i naše chyba,“ věděl po utkání Tomáš Souček.

S tím souhlasil i 28letý středopolař, který pak za Slavii srovnával z penalty. „Nechci to vůbec svádět na rozhodčí, byla to naše chyba. Měli jsme hrát a ne koukat na to, že jsou tam dva balony,“ líčil Hušbauer.

Mezi příznivci červenobílého klubu se také řešilo, zda se náhodou nejednalo o ofsajd. Opakované záběry ovšem ukázaly, že bránící Ngadeu nechal příliš za sebou vystrčenou nohu, o postavení mimo hru se tak nejednalo.

„Gól padá na náš vrub, měli jsme tu situaci ubránit, je to naše chyba. Místo toho jsme soupeře vystavovali do ofsajdu. Ale zamrzí, že při jedné dřívější podobné situaci byla hra přerušena,“ hodnotil překvapivou branku Kyjeva trenér Jindřich Trpišovský.

Sestřih: Slavia - Dynamo Kyjev 1:1. Hušbauer srovnal v nastavení
Video se připravuje ...

Dynamo toho mělo plné zuby. Inkasovaný gól byla naše hrubá chyba, říká Trpišovský
Video se připravuje ...

Slavia - Dynamo Kyjev: Penalta a Hušbauerův gól na 1:1
Video se připravuje ...

Dostali jsme blbý gól. Někteří z nás přestali hrát, mrzelo Součka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud