7. srpna 2020 • 19:27

Provokace před šlágrem! Real válčí v Anglii, Bale radši na golfu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V tomto vztahu to pořádně cloumá. Real Madrid a Gareth Bale = jedna velká Itálie. Poté, co trenér Zidane prozradil ve čtvrtek, že Velšan odmítl odcestovat na Ostrovy k odvetě osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem City, načapali jej novináři na golfu.



Zatímco Benzema a spol. se chystali na důležitý večerní souboj v boji o postup, jedna z nejdražších akvizic v historii Realu relaxovala na greenu.

„Gareth se rozhodl, že k utkání nenastoupí,“ zaskočil trenér Zinedine Zidane na čtvrteční tiskovce novináře, kteří jej za Balea chtěli dusit.

Zatímco karetně suspendovaný kapitán Sergio Ramos trval na tom, aby v nominaci byl a mohl tým podpořit přímo na stadionu, Bale si užíval španělské pohody.

Podle britských médií si  vše vyhodnotil tak, že by proti City nenastoupil. Stalo se tak už v posledních sedmi ligových zápasech, kdy Real sprintoval za titulem. A tak raději zůstal doma a vyrazil si užít volného dne na golf.

Celkem má velšský reprezentant v sezoně ve 20 duelech pouhé tři góly. A není žádným tajemstvím, že v Zidanových plánech už nefiguruje. On a jeho agent však hodlají dodržet zbylé dva roky smlouvy.

Není tomu tak dávno, kdy měl Baleův manažer vedení Madridu vzkázat: „Z Realu neodejdeme. I kdyby měl Gareth dva roky nehrát fotbal a místo toho se věnoval golfu.“ Ročně mu přitom španělský klub vyplatí na mzdách až 17 milionů eur (cca 450 milionů korun).

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud