2. srpna 2021 • 20:45

Vstupenky na Sparta - Monaco: už jen pro očkované, checkpointy nebudou

Autor: ham
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před úvodní bitvou třetího předkola Ligy mistrů Sparta - Monaco jsou natěšení nejen hráči pražského klubu, ale hlavně fanoušci, kteří se díky novému vládnímu opatření dostanou na stadion opět ve větším počtu. Volné vstupenky jsou už ovšem jen pro ty, kteří mají dokončené očkování či mají doklad o prodělání nemoci COVID-19 v posledních 180 dnech.



Kapacita tří tisíc vstupenek pro neočkované fanoušky už byla vyčerpána. „Z významné části je získali držitelé permanentek, obchodní partneři klubu a členové Sparta klubu,“ vysvětluje Ondřej Kasík, ředitel komunikace AC Sparta Praha.

„Nyní nadále probíhá volný prodej vstupenek jen pro návštěvníky, kteří mají dokončené očkování a jsou 14 dní po poslední dávce. A také pro ty, kteří se prokáží oficiálním dokumentem o prodělání nemoci covid-19,“ dodává Kasík.

Nejdražší vstupenky jsou k dispozici za 990 korun, další cenové kategorie jsou za 790 korun a 590 korun. Stejně jako v utkání proti Rapidu platí, že permanentkáři mají 50% slevu.

„Na utkání s Rapidem fungovaly covidové checkpointy, kde se prokazovala bezinfekčnost. Ty teď u stadionu nebudou, kontrola proběhne přímo na vstupní bráně,“ upřesňuje ještě Ondřej Kasík.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud