25. listopadu 2010 • 17:24

VIDEO: S Rooneym slavil i poblázněný fanoušek!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wayne Rooney nastoupil poprvé po návratu z USA v základní sestavě a hned úřadoval. Proměněnou penaltou ve středečním utkání Ligy mistrů zajistil výhru Manchesteru Ünited nad Glasgow Rangers 1:0. Gól s ním přímo na hřišti oslavil i nadšený fanoušek.



Běžela 87. minuta, hrálo se bez branek. Po tvrdém ataku skotského obránce na pronikajícího Fabia rozhodčí zapískal penaltu.

K míči se postavil Rooney a suverénně proměnil. Goóól!!! křičeli s ním snad všichni příznivci United. Jeden z diváků měl takovou radost, že přeskočil bariéru a začal slavit přímo s anglickým útočnkem!

Spolu s ostatními hráči United se vrhl na Rooneyho, v objetí s ním padl na trávník. Pak ještě Rooneyho kousek doprovodil, načež zmizel zpátky v hledišti.

"Chtěl jsem slavit s fanoušky, tak jsem k nim přiběhl a jeden z nich na mě skočil. Do té doby to na hřišti nebylo nic moc, ale nakonec jsme to zvládli. Prožil jsem krásný večer," pochvaloval si po utkání Rooney.

Pomatený fanoušek Rooneymu povedený večer nemohl zkazit. Anglický ostrostřelec se vrátil v plné parádě, rozhodujícím gólem snad definitivně uzavřel skandály a problémy, kterými si během podzimu prošel.

Gól strašně moc potřeboval. Aféra s prostitutkami, rozpadající manželství, k tomu mizerná forma a nepřijemné zranění kotníku. Z obávané hvězdy se během podzimu stal nenáviděný hráč na odstřel.

Zlomí mu vaz?! K Rooneymu přiběhl i poblázněný fanoušek Zlomí mu vaz?! K Rooneymu přiběhl i poblázněný fanoušekFoto ČTK/AP


"Ne všichni fandové budou skandovat moje jméno po celou dobu a já to naprosto chápu. Já jim musím dokázat, že tu chci zůstat, tvrdě na sobě pracovat a vyhrávat s týmem trofeje," ujišťuje Rooney.

Nyní je pětadvacetiletý útočník zpátky. Hubenější, ale o to hladovější po úspěchu. A výkonem proti Rangers to jasně demonstorval. Patřil k nejlepším na hřišti, skvělý výkon podtrhl rozhodujícím gólem.

"Nebyl to pro něj lehký večer. Neproměnil několik šancí, ale to jsme očekávali. Potřebuje další utkání, to je jasné. Ale je to pro něj začátek, musíme ho dál nasazovat na celé zápasy," ohodnotil jeho výkon Alex Ferguson.

Rooney čeká dlouhý boj o získání ztraceného věhlasu i přízně fanoušků. "Teď chci dávat další a další góly," přeje si. Proti Rangers dokázal, že v něm stále dřímá instinkt zabijáka.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud