13. června 2015 • 21:00

Pravá krása na MS. Fotbalistky, co vás okouzlí technikou i půvabem

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
  • Fanoušci se mohou kochat nejen fotbalovým uměnímFanoušci se mohou kochat nejen fotbalovým uměnímFOTO: sport

    Jsou hezčí než kdy dřív a navíc se na tu jejich hru dá i dívat. Fotbalistky na právě probíhajícím mistrovství světa v Kanadě ukazují, co umí s míčem za oku lahodící kousky. Deník Sport vybral pětici nejkrásnějších hráček a jejich výkony nechal rozebrat komentátorem Janem Homolkou z české verze stanice Eurosport, která šampionát vysílá. Tak jaká z těchto dívek je vaše favoritka?

  • Anouk Hoogendijková (30)

    Nizozemí
    Pozice: záloha

    Očima Jana Homolky:
    Zkušená defenzivní hráčka má za sebou více než 100 startů za národní tým. Na EURO 2013 patřila k nejlepším hráčkám Oranjes. Na MS ze základní sestavy vypadla a zatím jen vysedává na lavičce.

    Anouk Hoogendijková (30)Foto Istagram.com

  • Ambar Torresová (20)

    Ekvádor
    Pozice: útok

    Očima Jana Homolky: Pro Ekvádor je samotný postup na MS úspěchem. V prvním zápase Jihoameričanky dostaly 6 gólů od Kamerunu. Ani od mladičké sympaťandy nelze čekat fotbalové zázraky. Stejně jako celý tým sbírá zkušenosti.

    Ambar Torresová (20)Foto Profimedia.cz

  • Jonelle Filignová (24)

    Jonelle Filignová (24)Foto Profimedia.cz

  • Alex Morganová (25)

    USA
    Pozice: záloha

    Očima Jana Homolky: Důležitá americká hráčka přezdívaná Hříbátko. S fotbalem začala až ve 13 letech. Přesto patří k nejlepším na světě. V prvním zápase na MS naskočila do hry z lavičky. Její čas ale určitě přijde. Američanky jsou jedny z největších favoritek.

    Alex Morganová (25)Foto Twitter.com

  • Lena Gösslingová (29)

    Německo
    Pozice: záloha

    Očima Jana Homolky: Mistryně Evropy se propracovala v klíčovou součást německého týmu. Během turnaje na hřišti nechyběla ani minutu a má pevné místo v základu. Připravuje střelecké pozice pro spoluhráčky Šašičovou a Mittagovou.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud