10. března 2009 • 10:00

Caesar Hubník: Od Řepky se učím pozitivní věci

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„V Praze je blaze," usmíval se na ONLINE rozhovoru se čtenáři deniksport.cz obránce fotbalové Sparty Roman Hubník. Však má také k dobré náladě důvod. Na Letné se mu zatím daří výborně. Jeho spolupráce s bouřlivákem Řepkou ve stoperské dvojici klape na jedničku.



„Od Tomáše se chci učit pozitivní věci, má přehled ve hře, výborně ji čte," odpovídala zimní posila Pražanů na dotaz, zda od svého parťáka převezme i jeho populární „blikance". Zatím jejich společný pobyt hřišti Spartě svědčí. Ve třech jarních zápasech inkasovala jen jednou.

„Spartě jsem odmala nefandil. Vždyť jsem úplně z jiného koutu republiky. Nebudu přeci lhát," upřímně přiznával, že rudý dres pro něj nebyl v dětství tím vysněným. „Můj nejoblíbenější klub je Manchester United. Anglická liga, to je největší kvalita," rychle dodal.

Hodně ho pobavil masér Olomouce Petr Seidl. Jeho dotaz začínal oslovením Ave Cézar!!! „Maséři, tak na ty já vzpomínám nejradši. I na spoluhráče, na Hané to byl moc fajn," smál se Hubník.

„Ale největší bavič v kabině je Kulda," prozradil vysoký bek kdo šíří mezi sparťany dobrou náladu. Nezaskočila ho ani otázka na spodní prádlo brankáře Blažka, které zajímalo jednu z fanynek. „No fasujeme všichni stejné. Takže takové jako já," rychle vypálil Hubník.

A co dělá opora aktuálně druhé mužstva Gambrinus ligy ve volném čase? „Na seriály doma rozhodně nekoukám," prozrazoval rodák ze Vsetína. Vzápětí se musel rozloučit. "Běžím na video," omlouval se fanouškům, kterým nestihl odpovědět.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud