21. února 2011 • 14:01

Bohemka zaplatila Teplicím a má uvolněné přestupy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 uhradili Teplicím dlužnou částku za přestup Jana Štohanzla a arbitrážní komise ČMFS jim uvolnila přestupy. Pražský celek tak může jako posily zaregistrovat Michala Sedláčka z Mladé Boleslavi a Josefa Marka ze Struhařova. Bohemians 1905 o tom informovali na svém webu.



Klokani měli pozastavené přestupy od 4. ledna, kdy arbitrážní komise vyslyšela Teplice, které si stěžovaly na dluh za Štohanzlův přestup. Jako důvod prodlení splátek vršovický klub uvedl, že sám má pohledávky u jiných celků.

"Dlužnou částku jsme ale už uhradili na účet Teplic, jak stanovila arbitrážní komise. Tímto odblokováním přestupů se vytvořil prostor jak pro plánované příchody dvou hráčů na hostování, tak pro udržení pozic Bohemians 1905 na fotbalovém trhu," uvedl ředitel klubu Ladislav Valášek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud