6. srpna 2010 • 21:21

Jarolím: Vůbec jsem neměl hrát

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Původně neměl kapitán fotbalistů Slavie Praha Lukáš Jarolím v Brně vůbec nastoupit. Po nedoléčeném zranění kotníku měl za sebou první pořádný trénink až den před zápasem a do Brna si jel pouze sednout na lavičku náhradníků. Situace se však kvůli nevydařenému průběhu utkání změnila.



Čtyřiatřicetiletý fotbalista, který se vrátil do svého mateřského klubu po třech letech strávených v italské Sieně, svým gólem rozhodl o vítězství Slavie 3:2."

Vůbec jsem nepočítal s tím, že bych dnes hrál. Ještě nemám kotník doléčený. Až po čtvrtečním odpoledním tréninku se rozhodlo, že do Brna pojedu. Byli jsme tak i s tátou domluveni. Nakonec jsem souhlasil s tím, že do druhé poločasu nastoupím," uvedl po utkání syn slávistického kouče Karla Jarolíma.

Po zápase si Lukáš Jarolím vychutnal děkovačku hráčů s početnou výpravou příznivců Slavie, která do Brna dorazila. "Bylo to příjemné. Hlavně bych si to rád zopakoval v Edenu. Začátek zápasu tentokrát nevypadal vůbec dobře. Ale máme po čtyřech kolech osm bodů, což není špatné," řekl čtyřiatřicetiletý záložník.


Jeho otec a trenér se při dotazu na hodnocení výkonu svého syna jen pousmál. "Je pravda, že neměl hrát. Ale počítal jsem s tím, že bych jej na chvíli postavil. Dal rozhodující branku, což nepotřebuje další komentáře," poznamenal Karel Jarolím, který věří, že za devět dnů bude moci jeho syn nastoupit v dalším ligovém utkání proti Liberci.

Zvláštní náboj mělo utkání pro autora první branky Slavie Jaroslava Černého, který v Brně v minulosti působil. "Pochopitelně se znám s brněnskými hráči velmi dobře, proto jsem o to radši, že vezeme tři body. Zápas jsme nezačali dobře. Věděli jsme, že máme v Brně špatnou sérii. Proto jsme se snažili hrát ze zajištěné obrany. To nám vůbec nevyšlo a dostali jsme dvě branky," líčil Černý,

podle nějž tým nakopl první gól v síti Brna."O poločase jsme si řekli, že takhle se hrát nedá. Něco si řekneme a nakonec hrajeme úplně jinak. Náš počáteční výkon se dal nazvat čekáním na to, kdy inkasujeme branku," zlobil se Černý. Ve druhém poločase slávisté skóre otočili. "Soupeř nás ke konci zatlačil, měl i šance. Při nás ale stálo štěstí a vezeme si tři body," dodal Černý.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud