25. listopadu 2010 • 13:43

Vrba s Horváthem prodloužili smlouvu v Plzni

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalistů Plzně se rozhodlo prodloužit smlouvy s hlavními strůjci úspěšného podzimu. Lídr tabulky první ligy se dohodl na prodloužení spolupráce s trenérem Pavlem Vrbou až do konce června 2013. O rok kratší novou smlouvu má i kapitán Pavel Horváth. Oběma současné kontrakty končily po této sezoně. Klub o tom informoval na svém webu.



Plzeň na podzim bezkonkurenčně vládla české lize, když měla v jednu chvíli dokonce již dvanáctibodový náskok, který se sice smrskl na čtyřbodový, přesto se Plzeň stala s předstihem podzimním mistrem. Navíc nastřílela nejvíce branek ze všech týmů.

Proto se z trenéra Vrby stalo velmi žádané zboží. Podpisem nové smlouvy však dal Vrba najevo, že hodlá na západě Čech setrvat.


"Jsme rádi, že jsme našli společnou řeč a trenér bude pokračovat ve své práci, díky které náš tým hraje atraktivní fotbal a láká daleko více fanoušků.

Věříme, že je to další krok v nastavené koncepci, která má za cíl v Plzni pravidelně bojovat o nejvyšší příčky," řekl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Spolu s Vrbou má na plzeňském úspěchu velký podíl i tvůrce hry Pavel Horváth, který na podzim vstřelil pět branek a na řadu dalších přihrál. Navíc se stará o dobrou náladu v kabině.

"Pavel má pro náš klub obrovskou cenu nejen na hřišti, ale i v kabině. Svou kvalitu potvrzuje v každém zápase, je jedním z nejlepších záložníků v lize.

Jeho zkušenosti, herní přehled, cit pro přihrávku a vůle po vítězství jsou atributy, které jsou nenapodobitelné," chválil pětatřicetiletého záložníka Šádek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud