24. června 2014 • 04:30

Kam zmizel Fenin? V Teplicích skončil, hledá práci v cizině

Autor: kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Start přípravy Teplic se už netýkal Martina Fenina. Útočníka, kterého fanoušci na Stínadlech odmítají, čeká další stěhování. „Začne s námi přípravu, a pak uvidíme,“ krčil rameny kouč Zdeněk Ščasný. Teď už je však jasné, že se Fenin v jeho týmu už neobjeví ani tréninku.



„Volal mi, že je v zahraničí a že až se s někým domluví na angažmá, ozve se mi. Takže platí to, co jsem říkal už po sezoně – u nás skončil,“ říká ředitel Teplic František Hrdlička.

Fenin přišel do Teplic v průběhu jarní části jako amatér, takže odejít může i bez svolení klubu. Údajně se momentálně nachází na Kypru, mluví se ale i o zájmu z Řecka a Maďarska. Kde tam bude pokračovat jeho kostrbatá kariéra, stále není jasné.

Kromě něj už Teplice opustili i Luis Ramos, Renars Rode a Elvis Bratanovič, který odešel na hostování do Bohemians 1905. A posily? Ty zatím spočítáte na prstech jedné ruky. Ofenzivní talent do zálohy Milan Jirásek ze Sparty a navrátilci z hostování Ivo Táborský a Marek Krátký.

Ščasný ještě jedná o příchodu jednoho stopera a útočníka, i tak je ale už teď jasné, že žádné mohutné posilování se na severu Čech konat nebude. „Dokázal bych si posílení představit, ale už na jaře jsem říkal, že bychom mohli nakupovat jen v případě, že by někdo odešel. A to jsem odmítl,“ přiznává Ščasný.

Teplický trenér je podle všeho s příkazem svých nadřízených smířený. „Beru to jako realitu, jako fakt. Nelámu si s tím hlavu, protože beru jako posily i uzdravené Mahmutoviče s Lüftnerem. Není to tragédie,“ dodal Ščasný.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud