8. června 2014 • 05:01

Šéf Teplic: Fenin musí jít pryč. Olepili mu dům a koukali do oken

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani v Teplicích se fotbalový útočník Martin Fenin zřejmě neuchytí. Klubový ředitel František Hrdlička doporučí, aby z klubu odešel – nejlépe do zahraničí. Kdysi velký talent, který dal gól ve finále MS do 20 let, si tak bude muset hledat zase novou štaci.



Do Teplic se vrátil na začátku dubna po nevydařeném angažmá ve Slavii. Ve zbytku sezony však naskočil jen do pěti zápasů, ve kterých dal jeden gól. Navíc se proti jeho osobě postavili tepličtí fanoušci, kteří ho přivítali hanlivými pokřiky a odmítavými transparenty.

Právě proto by bylo podle Hrdličky nejlepší, aby Teplice opustil. „Nejlepší názor na to podle mě je, aby odešel pryč. Z Teplic. Z Česka. Musí jít pryč kvůli tomu tlaku fanoušků, médií, do prostředí, kde ho nikdo nezná. A hlavně to musí chtít on sám,“ řekl teplický ředitel v rozhovoru pro Nedělní Sport.

Situace kolem Fenina se totiž v poslední době až příliš vyhrotila. „Fanoušci šli k němu do bytu a taky za jeho mámou, už do toho zatahovali jeho rodinu,“ popsal Hrdlička. A jen těžko se prý atmosféra uklidní. „Pochopil jsem, že se to nezmění, protože se to stalo po tom, co dal gól na Bohemce. Šli k jeho baráku, koukali mu do oken, něčím mu ho olepili,“ uvedl teplický funkcionář.

Definitivní rozhodnutí o Feninově padne do konce měsíce po setkání s trenérem Zdeňkem Ščasným.

Tvrdé jádro teplických fanoušků Martina Fenina vřele nevítalo, na útočníka pršely urážky, fandové i bučeli
Tvrdé jádro teplických fanoušků Martina Fenina vřele nevítalo, na útočníka pršely urážky, fandové i bučeli

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud