1. června 2014 • 12:30

MS FOTBAL 2014 BRAZÍLIE: Program, online výsledky a zajímavosti

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa, to je největší fotbalový svátek. Letos se hraje v Brazílii, tedy v zemi, kde je fotbal náboženstvím. Domácí tým bude patřit mezi největší favority šampionátu a vy můžete ve speciální příloze portálu iSport.cz sledovat podrobné zpravodajství z tohoto velkolepého turnaje. Neymar, Messi, Cristiano Ronaldo či Ribéry, to jdou největší hvězdy, které budou na MS 2014 předvádět svoje umění.



Portál iSport.cz pro vás připravil speciální přílohu k mistrovství světa 2014 v Brazílii. Najdete v ní kompletní program zápasů, online reportáže a výsledky z utkání, fotogalerie, zajímavá videa, analýzy a rozhovory s experty.

Speciální přílohu k MS ve fotbale na portálu iSport.cz najdete zde

Mezi největší hvězdy turnaje MS v Brazílii bude z domácího týmu patřit Neymar, fotbaloví fanoušci se těší na výkony Cristiana Ronalda a Messiho, pozornost na sebe bude chtít strhnout třeba Francouz Ribéry.

Kompletní rozpis mistrovství světa najdete zde >>

První zápas očekáváného turnaje je na programu ve čtvrtek 12. června a utká se v něm domácí Brazílie, která od 22.00 vyzve na souboj Chorvatsko. Hned v prvním duelu tak diváci uvidí v akci největšího favorita celého turnaje, který končí finálovým zápasem 13. července v Rio de Janeiru.

Brazilec Marcelo se pokouší o nůžky na tréninku před světovým šampionátemFoto EPA

Zde se podívejte na soupisky jednotlivých týmů na MS:

Mistrovství světa se věnuje i poslední číslo časopisu Sport GÓÓÓL, které je právě v prodeji:

Takhle vypadaly přípravné zápasy před MS:

Kompletní informace k MS ve fotbale najdete ve volně prodejném speciálu deníku Sport, který můžete objednávat i přes SMS:

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud