2. června 2014 • 10:30

VIDEO: Podívejte se na SUPER góly i NEJ jesle z přípravy na MS

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Světový šampionát ve fotbale se nezadržitelně blíží a hlavně - alespoň podle dávky krásných gólů v přípravných zápasech - slibuje parádní podívanou. Belgičané Eden Hazard a Romelu Lukaku, Francouz Antoine Griezman ale i třeba Američané Fabian Johnson a Clint Dempsey o víkendu rozhodně potěšili oko fanouška.



Od mladých, ale neuvěřitelně nabušených Belgičanů se čekají v Brazílii velké věci a evidentně oprávněně. Švédy (Ibrahimovic ovšem zůstal jen na lavičce) ve Stockholmu sfoukli 2:0 díky super trefám anglických hvězd Romela Lukaka a Edena Hazarda.

VIDEO | Gól Romela Lukaka na 1:0 proti Švédsku

VIDEO | Gól Edena Hazarda na 2:0


Do Anglie by mohl zamířit i Francouz Antoine Griezman, na kterého si prý dělá zálusk boss Arsenalu Arséne Wenger. Třiadvacetiletý levonohý technik z Realu Sociedad se blýskl v zápase s Paraguayí (1:1), když svou slabší pravou nohou převezl celou obranu i brankáře. Wenger zápas komentoval pro francouzskou televizi a Griezmanovu pěknou trefu přirovnal ke gólům Roberta Pirese.

VIDEO | Podívejte se na parádní Griezmanovu trefu

V Anglii je zájem i o hvězdu Barcelony Alexise Sancheze. Ten své umění předvedl v reprezentačním dresu v zápase proti Egyptu, který položil třemi nádhernými asistencemi, a zařídil tak triumf Chile 3:2. Nejvíce se v jeho případě mluví o Manchesteru United a Liverpoolu.

VIDEO | Vychutnejte si krásné Sanchezovy asistence


Hodně nadějí vkládají za mořem fanoušci do amerického výběru a svěřenci Jürgena Klinsmanna už ukazují proč. V zápase s Tureckem (2:1) nejdřív předvedl jedny z nejluxusnějších jesliček, které kdy kdo viděl, Clint Dempsey, první gól Fabiana Johnsona pak stál taky za to!

VIDEO | Podívejte se na Dempseyho jesle patičkou

VIDEO | Podívejte se na parádní gól Johnsona


Už v pátek se pak nádherně trefil Daniel Sturridge, který nasměroval Anglii k výhře 3:0 nad Peru...

VIDEO | Mrkněte na Sturridgův gól

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud