14. června 2014 • 02:13

Brankové video v akci! Wilkinson se blýskl skvělým zákrokem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože Austrálie v úvodním utkání na MS v Brazílii podlehla Chile, dokázala předvést parádní výkon. Skvělým zákrokem se navíc blýskl v 61. minutě obránce Australanů Alex Wilkinson, který dokázal vykopnout míč přímo z brankové čáry! Celá akce navíc mohla vyzkoušet novou



MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 6. • 00:00
Chile
Chile
3:1
ONLINE
14. června
00:00
Austrálie
Austrálie
Góly

Domácí: 12. A. Sánchez, 14. Valdivia, 90+2. Beausejour

Hosté: 35. Cahill

Sestavy

Domácí: Bravo (C) – Isla, Medel, Jara, Mena – Vidal (60. Gutiérrez), Díaz, Aranguiz – Valdivia (68. Beausejour) – A. Sánchez, Vargas (88. Pinilla).

Hosté: Ryan – Franjic (49. McGowan), Wilkinson, Spiranovic, Davidson – Milligan, Jedinak (C) – Oar (69. Halloran), Bresciano (78. Troisi), Leckie – Cahill.

Náhradníci

Domácí: Toselli, Herrera, Albornoz, Rojas, Carmona, Beausejour, Silva, Gutiérrez, Fuenzalida, Orellana, Pinilla, Paredes

Hosté: Langerak, Galeković, Wright, McGowan, Bozanic, Troisi, Holland, McKay, Luongo, Vidošić, Taggart, Halloran

Karty

Domácí: Aranguiz

Hosté: Cahill, Jedinak, Milligan

Rozhodčí

Noumandiez Doue – S. Yeo (CIV), J. Birumushahu (BDI)

Stadion

Arena Pantanal, Cuiabá

Návštěva

40275 diváků

Mohlo to být další překvapení šampionátu. Po nečekaném pádu Španělů dokázala Austrálie znepříjemnit první zápas skupiny B Chilanům. Sice dostala rychlé dvě branky, do konce úvodního poločasu však dokázala díky Cahillově trefě snížit na 1:2. A ve druhé půli mohlo být vyrovnáno.

Cahill dokázal dát gól na 2:2, stál však v ofsajdu, a tak nebyl uznán. Skvostný výkon protinožců ovšem nedokonal útočník, nýbrž obránce. V 61. minutě mohlo Chile z protiútoku zvýšit na 3:1. Vargasova střela jasně mířila do brány, ale dokonalý obranný zákrok předvedl Alex Wilkinson. Přímo z brankové čáry ho dokázal vykopnout do bezpečí. Zachráněnou akci pak potvrdila i nová branková technika.

Austrálie nakonec přeci jen na body nedosáhla. V 92. minutě korigoval stav na konečných 3:1 Jean Beausejour. Přesto dokázali Socceroos, že nejsou tak jednoznačnými outsidery, za jaké se je na začátku šampionátu všichni považovali.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud