16. června 2014 • 19:23

Ruka v obličeji, hlavička, vyloučení. Tak Pepe potopil Portugalce

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápas mistrovství světa Portugalci nezvládli a schytali od Německa debakl 0:4. Za stavu 2:0 navíc přišel velký zkrat „zlého muže“ Pepeho. Obránce Realu Madrid se nejdříve nešikovně ohnal po atakujícím Müllerovi, následně mu šel ještě nepochopitelně vyčinit. To už bylo na rozhodčího moc a Pepe musel předčasně do sprch.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 6. • 18:00
Německo
Německo
4:0
ONLINE
16. června
18:00
Portugalsko
Portugalsko
Góly

Domácí: 11. T. Müller, 32. Hummels, 45+1. T. Müller, 78. T. Müller

Hosté:

Sestavy

Domácí: Neuer – J. Boateng, Mertesacker, Hummels (73. Mustafi), Höwedes – T. Müller (81. Podolski), Khedira, Lahm (C), Kroos, Götze – Özil (62. Schürrle).

Hosté: Patrício – João Pereira, Alves, Pepe, Coentrão (65. A. Almeida) – Moutinho, Meireles, Veloso (46. R. Costa) – Nani, H. Almeida (28. Éder), Ronaldo (C).

Náhradníci

Domácí: Zieler, Weidenfeller, Durm, Mustafi, Schweinsteiger, Großkreutz, Ginter, Schürrle, Draxler, Kramer, Podolski, Klose

Hosté: Eduardo, Beto, Costa, Neto, Almeida, Amorim, Éder, Rafa, Postiga, Vieirinha, Varela, William

Karty

Hosté: João Pereira, Pepe (č)

Rozhodčí

Milorad Mažić – Milovan Ristić, Dalibor Djurdjević (všichni SRB)

Stadion

Itaipava Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia

Návštěva

51 081 diváků

K tomu, aby se napadající Müller nedostal k míči, použil Pepe všechny možné prostředky. Ruka, kterou si kryl míč, ovšem zasáhla obličej protihráče. Útočník Bayernu Mnichov se okamžitě chytil za hlavu a předvedl velké herecké představení.

To Pepe nedokázal rozdýchat a svému soupeři šel okamžitě vyčinit. Kromě ostrých slov se ale do svého soupeře opřel i fyzicky, za což mu sudí okamžitě ukázal červenou kartu. Obránce tak zbytečně oslabil svůj tým.

VIDEO | Zmar Portugalců vyvrcholil červenou pro Pepeho


„Pepe...hlupák. Nechal spoluhráče na holičkách,“ komentoval to na Twitteru obránce Manchesteru United Rio Ferdinand. Trochu jinak viděl situace český útočník Václav Kadlec, který s červenou kartou nesouhlasil.

Stejný názor panoval i ve studiu České televize. „Rozhodčí měl písknout faul a k ničemu by nedošlo. Pepe je hráč, který je schopen provést velké pitomosti, tentokrát si ale myslím, že měl rozhodčí prokázat větší cit pro hru a dát jen žlutou,“ tvrdil expert Gürten Bittengel.

Oslabení Portugalci neměli proti Němcům šanci, dostali další dva góly a nakonec prohráli 0:4.

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud