19. června 2014 • 14:31

Pokousejte Suáreze! Hvězda Uruguaye to v Anglii před šlágrem MS schytala

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 21:00 | Anglie se chystá na klíčovou bitvu mistrovství světa o postup ze skupiny proti Uruguayi. A v Albionu moc dobře vědí, na koho si musí dát pozor. Útočník Liverpoolu Luis Suárez fanouškům nedá spát. „Klíčem k výhře je ubránit právě jeho,“ ví i kapitán Steven Gerrard. Britský deník The Sun pak šel na všechno po svém. Hráče vybízí, aby hvězdu soupeře zastavili způsobem, který je ji vlastní. „Pojďme si dát Suáreze k večeři!“ hlásí vtipně titulní strana.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 6. • 21:00
Uruguay
Uruguay
2:1
ONLINE
19. června
21:00
Anglie
Anglie
Góly

Domácí: 39. Suárez, 85. Suárez

Hosté: 75. Rooney

Sestavy

Domácí: Muslera – Giménez, Godín (C), Cáceres, Pereira – Lodeiro, González, Arévalo, C. Rodríguez – Cavani, Suárez (87. Coates).

Hosté: Hart – Johnson, Jagielka, Cahill, Baines – Henderson (87. Lambert), Gerrard (C) – Welbeck (71. Lallana), Rooney, Sterling (65. Barkley) – Sturridge.

Náhradníci

Domácí: Muñoz, Silva, Fucile, Pereira, Coates, Gargano, Pérez, Ramírez, Hernández, Forlán, Stuani

Hosté: Foster, Forster, Smalling, Jones, Shaw, Wilshere, Lampard, Milner, Lallana, Barkley, Oxlade-Chamberlain, Lambert

Karty

Domácí: Godín

Hosté: Gerrard

Rozhodčí

Velasco – Alonso, Yuste (všichni Španělsko)

Stadion

Arena Corinthians - Sao Paulo

Na ten incident fanoušci po celém světě jen tak nezapomenou. Útočník Liverpoolu Luis Suárez se při zápase Premier League doslova zakousl do ruky obránce Chelsea Branislava Ivanoviče. Za svůj čin pak dostal exemplární trest a musel slíbit, že už se nic podobného nebude opakovat.

Podle bulvárního deníku The Sun ale právě nyní přišel čas na odvetu. Noviny s nadsázkou vybízejí hráče svého národního týmu, aby si se Suárezem vyřídili účty. Na titulní straně tak vyobrazily členy ofenzivního tria Sterlinga, Rooneyho a Daniela Sturridge jako upíry lačnící po krvi.

VIDEO | The Sun vytvořil originální přední i zadní stranu

 

Poslední strana deníku na tu přední navazovala. Tentokrát se přímo uruguayskému útočníkovi postavil jeho spoluhráč z Liverpoolu a kapitán Anglie Steven Gerrard. Právě ten mluvil o Suárezovi jako o hlavní zbrani protivníka. „Je to úžasný a nevyzpytatelný hráč. Jedině pokud ho uhlídáme, můžeme vyhrát,“ říkal.

I pro ostatní anglické deníky a sportovní weby byl Suárez tématem číslo jedna. Respektovaný server BBC zkoumal především jeho zdravotní stav. „Pro zápas je připraven,“ informoval. Fotbalový svět ale následně obletěly fotky dost pochroumaného útočníkova kolena. „Bude hrát, ale úplně vyléčený není,“ konstatoval britský Daily Mail.

Přední strana bulvárního deníku The Sun zobrazuje útočné trio Anglie jako upíry
Přední strana bulvárního deníku The Sun zobrazuje útočné trio Anglie jako upíry

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud