27. června 2014 • 10:56

Maradona: FIFA je mafie, Suáreze pošlou klidně na Guantánamo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární argentinský fotbalista Diego Maradona se zastal Uruguayce Luise Suáreze, kterého FIFA na mistrovství světa potrestala za kousnutí protihráče zákazem startu v devíti reprezentačních zápasech a distancem na čtyři měsíce. Maradona délku trestu nechápe a označil FIFA za mafii.



"Kdo si myslí, že jsou? Je to nespravedlivý trest a neuvěřitelný mafiánský krok," prohlásil Maradona, který je na šampionátu jako expert venezuelské televize. "Koho zabil, že dostal takový trest? Proč ho rovnou nepošlou na Guantánamo?" dodal s odkazem na americkou vojenskou základnu na Kubě, která slouží jako věznice pro osoby podezřelé z terorismu.

Sedmadvacetiletý Suárez se provinil během úterního třetího utkání ve skupině s Itálií. Disciplinární komise FIFA ho potrestala na základě videozáznamu, na kterém bylo vidět jeho kousnutí do ramene italského stopera Giorgia Chielliniho.

Šlo už o třetí Suárezovo kousnutí protihráče v kariéře, což se rovněž promítlo do výše trestu v podobě čtyřměsíčního zákazu činnosti, a to včetně klubového fotbalu.

Maradona stojí za Suárezem, na triko si napsal: "Luisi, jsme s tebou." Maradona stojí za Suárezem, na triko si napsal: "Luisi, jsme s tebou."Foto Twitter.com

Luis Suárez předstírá bolest poté, co se zakousl do ramena italského obránce Chielliniho.
Luis Suárez předstírá bolest poté, co se zakousl do ramena italského obránce Chielliniho.

Vízek o Suárezovi: Má jedinou šanci. Hrát s náhubkem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud