15. března 2011 • 12:21

Problémy Baroše? Bílkovi řekl: Nic dramatického

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Baroš opět trpí mimofotbalovými problémy. Údajně měl zfackovat spoluhráče a pohádat se s trenérem Hagim. V Turecku toho byly plné noviny. Ovšem reprezentačnímu kouči Michalu Bílkovi po telefonu vzkázal, že nešlo o nic dramatického. Takže se vlastně nic nestalo… „Milan bude hrát proti Španělům od začátku,“ uvedl Bílek.



Měsíce se mu vyhýbaly skandály. Už se zdálo, že se Milan Baroš napravil. Jenže v letošní sezoně se to zlé vrátilo. A superhvězda Galatasaraye, jak ho nazývá agent Pavel Paska, je pranýřován tureckým tiskem za další mimofotbalové problémy.

Milan Baroš se proti Litvě neprosadilFoto Jaroslav Legner (Sport)
„S Milanem jsem mluvil včera, probrali jsme všechno. Řekl mi, že se nejednalo o nic dramatického, aby to bylo mediálně zajímavé. Asi to jen vyplynulo z nervozity uvnitř klubu, kterému se nedaří,“ řekl Michal Bílek.

Co se přesně o Barošovi v Turecku napsalo?

Nejprve se objevila zpráva, že po prohraném utkání udělal v kabině peklo. Když jej chtěl spoluhráč Culio uklidnit, údajně utržil facku. O den později oba museli pro klubovou televizi celý incident popřít.

Ovšem netrvalo dlouho a Baroš měl roztržku s koučem Hagim. Ten ho dokonce chtěl vyhodit z tréninku, než se český útočník omluvil. Barošovi se prý nelíbilo, že ho Hagi na tréninku zařadil do "béčkové" jedenáctky. A okamžitě se ozval.

Reprezentační trenér Michal Bílek všechny kauzy sledoval. A chtěl od své útočné jedničky vědět, co se přesně událo. Baroš ho přesvědčil, že vlastně o nic nešlo…

„Já jsem rád, že ho v nominaci máme. Pro mě je zásadní, že je po zdravotní stránce naprosto v pořádku,“ podotkl Bílek s tím, že Baroše nasadí proti Španělsku do základní sestavy. „Pořád je to hráč, který se střelecky prosazuje. Spoléhám na to, že náš výkon v útočné fázi hodně pozvedne.“

Bílek natvrdo prohlásil, že současné složení reprezentace je to nejsilnější, co mohl poskládat. „Ale vlastně jsem to říkal i před Litvou a nedopadlo to dobře,“ zakončil.

Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv
Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud