7. září 2010 • 14:54

ANKETA: Do útoku chcete Necida, nevěříte Feninovi

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do první kvalifikační bitvy zbývají poslední hodiny. Českou reprezentaci čeká dnes večer (20:15) náročný duel s Litvou. Základní jedenáctku Bílkova výběru zatím halí tajemství. Koho by na trávník olomouckého stadionu vyslali čtenáři iSport.cz? V anketě jste vsadili na osvědčená jména, v útoku však dáváte přednost Necidovi před Feninem.



Trenér Bílek naznačoval, že spíš vsadí na útočníka Frankfurtu. V anketě iSport.cz by však čtenáři vedle Milana Baroše viděli raději Tomáše Necida, jednadvacetiletého ostrosřelce CSKA Moskva.



Stejný názor má i Jan Nezmar. "Vzhledem k tomu, že budeme dobývat obranu zalezlou v šestnáctce, byl by k Barošovi vhodnější Necid. Velice dobře se orientuje ve vápně, což by na Litevce mohlo platit," myslí si útočník Liberce, který bude na stránkách i Sport.cz komentovat online přenos utkání.



Fenin, ač v národním dresu skóroval v posledních dvou utkáních (proti USA i Lotyšsku), dostal po Janu Laštůvkovi vůbec nejmíň hlasů. V anketě se umístil až za Romanem Bednářem.



"Jediná šance, jak se dostat Lotyšům na kobylku, bude po centrech ze strany. Tam se Necid uplatní líp než Fenin," vysvětluje Nezmar.

Necid, stejně jako Bednář, patří mezi vytáhlé útočníky, kteří podrží balon a vyhrávají osobní souboje. Jenže Feninovi se v národním dresu daří, proto Bílek vsadí spíš na něj.
Marek Suchý přichází na olomoucký stadion. Marek Suchý přichází na olomoucký stadion.Foto Michal Beránek (Sport)


Dalším překvapivým jménem vyplývajícím z ankety je Marek Suchý. Stoper Spartaku Moskva by podle hlasování byl lepší variantou než Daniel Pudil.

Tím pádem by se Michal Kadlec přesunul na levý kraj obrany, svůj klasický post.

Na ostatních jménech se čtenáři s Bílkem pravděpodobně shodnou.

Čech je jasnou jedničkou mezi tyčemi, o záloze Plašil, Hübschman, Polák, Rosický také nepochybujete. Kapitán českého výběru navíc dostal úplně nejvíc hlasů. 

V jakém složení nakonec Češi proti Litvě nastoupí, se ukáže až krátce po osmé hodině.

Kadlec v hlavičkovém souboji se Suchým.
Kadlec v hlavičkovém souboji se Suchým.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud