iSport.cz
17. června 2012 • 12:48

HODNOCENÍ: Nadchnuli Pilař s Hübschmanem, probudil se Baroš

Autor: iSport.cz, Karel Häring
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ZNÁMKY ČESKÝCH FOTBALISTŮ | Málokdo tomu věřil, ale sen se stal realitou! Čeští fotbalisté po výhře nad Řeckem zdolali i domácí Polsko a na mistrovství Evropy slaví postup do čtvrtfinále. Jaké výkony hráči národního týmu v klíčovém boji předvedli? Nabízíme hodnocení redaktora Sportu přímo ze stadionu ve Wroclawi.



Petr ČECH

Ze začátku byl ve velké permanenci, ale většina střela létala mimo, případně do boční sítě. V 8. minutě velmi dobře vykryl prostor proti Blaszczykowskému. Ve druhé půli neměl moc práce.
Známka Sportu:
7

Theo GEBRE SELASSIE

Potvrdil, že si opravdu zaslouží dobré zahraniční angažmá. Je úžasné sledovat, že ho nedostatek mezinárodních zkušeností nelimituje. V defenzivě si své úkoly splnil a ještě dokázal vyrazit dopředu.
Známka Sportu: 7

Tomáš SIVOK

S Kadlecem si přebírali Lewandowského a dařilo se jim to. Kanonýrovi Dortmundu dávali minimum prostoru. Působil v klidu, nezmatkoval při rozehrávce. Měl hlavou blízko ke gólu.
Známka Sportu: 8

Michal KADLEC

Ve 13. minutě velmi dobře zasáhl při jedné ze standardních situací. Jinak pro něj platí to, co v případě Sivoka. Jistý, neprohrával souboje. Základ úspěchu přišel ze spolehlivé obrany.
Známka Sportu: 8

David LIMBERSKÝ

Když si věříte, dokážete velké věci. A obránce Plzně je toho důkazem. Potvrdily se předpoklady, že bude mít hodně práce s Blaszczykowským. Ale zvládl to a ještě vyrážel směrem dopředu. Výborný.
Známka Sportu: 8

Jaroslav PLAŠIL

V prvních dvaceti minutách zbytečně ztrácel balony a hrozily z toho protiútoky. Postupem času hru zpřesnil a přispěl ke zlepšené ofenzivě českého týmu.
Známka Sportu: 6

Tomáš HÜBSCHMAN

Král středu pole. Pochopitelně měl mnohem víc práce směrem dozadu než proti Řecku, ale vedl si opět výborně. Když to zavánělo přečíslením, včas se vrátil a vypomohl. Jedna z hlavních postav.
Známka Sportu: 9

Petr JIRÁČEK

Paráda! Trefil gól, který znamená čtvrtfi nále. Zpočátku sice nebyl tak vidět jako v utkání s Řeckem - no jo, ale ten gól je nad zlato!!!
Známka Sportu: 9

Daniel KOLÁŘ

V prvních patnácti minutách prakticky nebyl na hřišti vidět, pak se přece jen dostal hry, nabízel se víc, což se projevilo i lepší ofenzivě. Ale potvrdilo se, že Rosický je jen jeden.
Známka Sportu: 5

Václav PILAŘ

Je to borec. Při svých průnicích ukázal, že si věří, patřil k nejnebezpečnějším Čechům. Párkrát sice ztratil balony, ale z levé strany Polákům díky němu hrozily problémy.
Známka Sportu: 9

Milan BAROŠ

Schytal hodně ran. Happy end s gólovou rozlučkou se nekoná, ale převedl velmi dobrý výkon a nahrál Jiráčkovi na gól. Na hrotu se snažil, nabíhal si. Jednou v dobré šanci nedosáhl těsně na míč. A ano, už vystřelil na branku…
Známka Sportu: 7

Baroš, Rezek a Pekhart děkují fanouškům.
Baroš, Rezek a Pekhart děkují fanouškům.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud